Katon korjaus Siilinjärvi

Katon korjaaminen Siilinjärvellä onnistuu yhdessä sovitun aikataulun ja budjetin puitteissa sekä mitä parhaimmalla ammattitaidolla, jos katonkorjausta on tekemässä Kattokorjaus-palvelu. Teemme tasokkaasti kaikenlaiset omakotitalojen, kesämökkien, kerrostalojen tai rivitalojen katonpaikkaukset, joten ota yhteyttä, olipa kyseessä tasakatto, harjakatto, pulpettikatto tai vaikka aumakatto. Korjaamme katot katteen materiaalista, kaltevuudesta ja koosta riippumatta, eikä vaurioiden laadullakaan ole väliä. Saat yhtä huolellista ja laadukasta katonkorjauspalvelua, olipa kyse yhden rikkinäisen kattotiilen vaihtamisesta taloyhtiön katolla tai lumen painon alla romahtaneen piharakennuksen katon kunnostamisesta. Toimimme myös Kuopiossa ja Lapinlahdella, joten pyydä kilpailukykyinen tarjous katon kunnostamisesta myös asuessasi näillä paikkakunnilla.

Paras tapa (ja paras hinta) katon kunnostamiseksi selvitetään paikan päällä tehtävän arviointikäynnin perusteella. Riippuu paljon yläpohjan korjaustarpeista, miten katto kunnostetaan. Kattovuodon korjaus saattaa vaatia kattoremonttia, jos katon alta löytyy runsaasti kosteusvaurioita. Parhaimmassa tapauksessa riittää pelkkä vesikaton tiivistys – esimerkiksi vuotavan piipun juuren korjaus tai lumen irrottamien lumiesteiden ja tikkaiden aiheuttamien reikien paikkaus. Aluskatteen tarkoitus on suojata kattorakenteita kosteudelta, jos katto vuotaa harjalta, kattorei’istä tai kattoikkunan, kattoluukun, antennin juuren tai jonkin muun kattoläpiviennin kohdalta. Aluskatteen korjaus on näin ollen yksi tärkeimmistä ja kaukonäköisemmistä katonkorjauksista.

Erityisen hyvää palvelua saat lempikattojemme, eli palahuopakattojen ja huopakattojen korjauksissa. Voimme antaa lukuisia vinkkejä siihen, miten bitumikatto pidetään tiiviinä ja joustavana jopa neljän vuosikymmenen ajan. Osaamme antaa vinkkejä myös peltikaton ja tiilikaton kunnossapitoon, sekä toteuttaa kaikki niiden korjaustarpeet. Jos peltikatto tai tiilikatto on päässyt huonoon kuntoon, on yksi mahdollinen ratkaisu katon osittainen vaihto. Mikäli kattorakenteet ovat kunnossa eikä aluskatettakaan tarvitse uusia vielä aikoihin, voimme vaihtaa pelkän vesikatteen materiaalin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Siilinjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Siilinjärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Siilinjärven alueella!