Katon korjaus Pirkkala

Tilaa katon korjaus Pirkkalaan kattofirmalta, joka toimii nopeasti, mutta turhia hosumatta tai hutiloimatta. Katonkorjauksella on aina kiire, joten saavumme paikalle pikaisesti, mutta katonpaikkaus toteutetaan perusteellisesti ja kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Kenenkään ei tarvitse korjailla meidän jälkiämme, sillä panostamme siihen, että asiakkaan tai taloyhtiön omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katto tulee kerralla kuntoon.

Huopakaton ja palahuopakaton korjaus on Kattokorjaus-palvelun erikoisalaa, mutta korjaamme luotettavasti ja laadukkaasti myös tiilikatot, konesaumakatot ja tavalliset peltikatot. Katon vauriot saattavat liittyä katon rakenteiden ikääntymiseen, lumen tai myrskyn tekemiin vaurioihin tai esimerkiksi sammaleisiin. Katon ikääntyessä katonpaikkaukset yleistyvät, sillä vanhat rakenteet eivät kestä rasituksia enää samaan tapaan kuin ennen. Kattovuodon korjauksia tarvitaan aina vain enemmän. Jotta niihin ei liittyisi yläpohjan laho- ja homevaurioiden korjauksia, kannattaa vesi- ja aluskate korjata aina heti, jos niistä löytyy joitain epätiiviitä kohtia. Ongelmakohdat eivät jää havaitsematta ajoissa, kun tilaat kattotarkastukset meiltä kaksi kertaa vuodessa.

Lumi saattaa painaa katon notkolle, saada saumat tai läpiviennit vuotamaan tai repiä IV-hormit, lapetikkaat tai esimerkiksi lumiesteet irti katosta. Katto voi vuotaa siihen irronneista kattotarvikkeista syntyneiden reikien takia, joten tällaisetkin reiät pitää pian korjata. Samalla kiinnitämme irronneet kattovarusteet omille paikoilleen. Myrsky voi aiheuttaa samantapaisia vahinkoja, eli irrottaa kattotarvikkeita, peltilistoja tai kattopeltejä. Sammalet ovat tiili- ja huopakattojen kiusa, ja ne voivat saada katon kunnon romahtamaan jopa vuosikymmeniä etuajassa. Sammaleenpoisto estää kasvustoja syömästä ja rapauttamasta kattotiiliä tai availemasta bitumikatteen saumoja.

Katto pysyy tiiviimpänä myös tarkkailemalla kaikkien katon läpivientien – kuten kattoluukun, piipun ja antennin juuren sekä kattoikkunan – kuntoa siltä varalta, että ne vuotavat. Tiivisteiden uusiminen estää läpivientivuodot tehokkaasti. Käänny puoleemme sekä kattotarkastusten että katon korjausten tiimoilta niin Pirkkalassa, Tampereella, Nokialla, Lempäälässä kuin Vesilahdellakin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pirkkalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pirkkalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pirkkalan alueella!