Katon korjaus Honkajoki

Sillä ei ole väliä, minkälainen katon korjaus Honkajoella on edessä – Kattokorjaus-palvelu suorittaa sen nopeasti ja parhaalla mahdollisella lopputuloksella. Tahdomme profiloitua erityisesti huopakattojen ja palahuopakattojen korjaajana, mutta meillä on tietotaitoa ja kokemusta myös peltikattojen ja tiilikattojen korjaamisesta. Suomessa on paljon iäkkäitä kattoja, jotka tarvitsevat pikaista korjaamista tai uusimista, ja tähän huutoon tahdomme vastata. Meiltä saavat avun niin huopa-, pelti- kuin tiilikatotkin. Olipa kyseessä millainen tahansa katonkorjaus Honkajoella, Isojoella, Kankaanpäässä, Karviassa, Kauhajoella tai Siikaisissa, saat sen meiltä osaavin ottein!

Katonpaikkaus ei jouda odottamaan, sillä ajan kuluessa vauriot voivat laajeta. Esimerkiksi silloin, jos aluskatteen korjaus jää tekemättä, voidaan pian olla tekemisissä katon vesivahingon kanssa. Jos aluskate ei ole suojaamassa eristeitä ja yläpohjarakenteita, voi esimerkiksi katon läpiviennin kohdalta alkava kattovuoto aiheuttaa katon alle laho- ja homevaurioita. Piipun tai antennin juuresta tai kattoluukun tai kattoikkunan kohdalta alkava kattovuoto on melko yleinen ongelma – katemateriaalista riippumatta. Kattovuodon korjaus sujuu helposti, jos vain aluskate on ollut suojaamassa yläpohjan rakenteita kosteudelta.

Rivitalon, kerrostalon ja muiden rakennusten katto on hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa. Kattotarkastus kertoo ajoissa kattorei’istä, huonokuntoisista saumoista tai tiivisteistä, uusittavista kattoturvatuotteista, rännien pilalle menneistä kaadoista, irronneista peltilistoista tai esimerkiksi aluskatteeseen syntyneistä repeämistä. Näin vauriot osataan korjata välittömästi, eikä isompia vahinkoja synny. Läpiviennin tiivisteiden uusiminen ehkäisee kattovuodot, ja esimerkiksi kattotarvikkeiden kiinnikkeiden kiristäminen estää lumiesteitä ja kattotikkaita irtoamasta katosta lumen mukana. Katon varusteiden äkillinen irtoaminen voi olla vaarallista, ja siitä syntyy kattoon reikiä.

Kattokorjaus-palvelu etsii aina asiakkaan kannalta parhaat tavat katon korjaamiseen. Kattoremonttia suosittelemme vain silloin, jos voimme osoittaa sen olevan oikeasti kannattavin ratkaisu. Mitä nuorempi katto, tai mitä paremmin sitä on huollettu, sitä varmemmin se saadaan kuntoon tekemällä katon osittainen korjaus.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Honkajoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Honkajoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Honkajoen alueella!