Katon korjaus Huittinen

Katon korjaus Huittisissa voi tarkoittaa vuotavan läpiviennin korjaamista, lumen irrottamien kattotikkaiden tai lumiesteiden kiinnittämistä kattoon (ja katon reikien paikkaamista), ruosteisten kattopeltien uusimista tai esimerkiksi auenneiden huopakattosaumojen tiivistämistä. Paikka, mistä katonkorjaus kannattaa tilata, on Kattokorjaus-palvelu. Katonpaikkauksen hinta lasketaan tapauskohtaisesti, joten tulemme yhteydenottosi jälkeen tutkimaan omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon kattoa. Tämän katselmuksen jälkeen voimme esittää kiinteän urakkatarjouksen taloyhtiön tai pientalon katon paikkaamisesta.

Mitä nuorempi katto, sitä todennäköisemmin se kannattaa kunnostaa purkamisen ja uusimisen sijaan. Jos kyseessä on huopakatto, saadaan se usein kuntoon paikkaamalla ja tiivistämällä, minkä jälkeen katon rasituksensietokykyä voidaan lisätä katon pinnoituksen avulla. Huopakattokorjaus tai palahuopakattokorjaus voi tarkoittaa myös kattoikkunan/kattoluukun tiivistämistä. Myös piipun tai antennin juuri saattaa vuotaa vettä katon alle. Läpiviennin tiivistäminen estää ja lopettaa kattovuodot.

Vuotavan läpiviennin tiivistys on yleinen katon korjaus Huittisissa

Erilaiset läpivientivuodot ovat tyypillisiä myös tiili- ja peltikatoilla. Riippuu aluskatteesta, liittyykö kattovuodon korjaamiseen myös yläpohjan korjaustöitä. Jos aluskate on mennyt rikki eikä sitä ole heti korjattu, on kattovuoto voinut kastella katon alla olevat eristeet ja puurakenteet. Peltikaton korjaus voi tarkoittaa myös ruostevaurioiden korjaamista, vääntyneiden kattopeltien uusimista, irronneiden peltilistojen kiinnittämistä takaisin kattoon tai reikien paikkaamista. Tiilikatolla tarvitaan usein rikkinäisten tiilien vaihtoa, sillä tiilen sisään imeytynyt kosteus saa tiilet rapautumaan. Sammalet pahentavat tiilien jäätymisvaurioita. Jos tiilet tai kattopellit ovat päässeet rapistumaan erityisen nopeasti ja ovat huonossa kunnossa, mutta katon alapuolinen rakenne täydessä terässä, saatamme suositella osittaista kattoremonttia. Tällöin katon alapuolisia rakenteita ei uusita lainkaan, vaan ainoastaan vesikatteen materiaali vaihdetaan uuteen.

Huittisten ohella tarjoamme järkevästi hinnoiteltua, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä kattokorjauspalvelua myös Kokemäellä, Loimaalla, Punkalaitumella, Sastamalassa sekä Säkylässä. Laita nimi mieleen, niin tiedät heti mistä saat apua, jos katto vuotaa tai rännit putosivat tuulella maahan!