Katon korjaus Saarijärvi

On todella helppoa tilata katon korjaus Saarijärvelle, sillä yhden yhteydenoton perusteella saat ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella tehdyn katonkorjauksen. Soita tai laita verkkoviestiä, niin Kattokorjaus-palvelu tulee tutkimaan sinun tai taloyhtiön katon, ja antamaan tarjouksen katonpaikkauksesta, katon osittaisesta vaihdosta tai kattoremontista. Se, miten kattovuodon korjaus tai muu katon kunnostus kannattaa tehdä, selviää paikan päällä. Tutkimme katon läpikotaisin ja otamme huomioon sen iän. Tämän perusteella osaamme laatia suunnitelman katon laittamisesta kerralla kuntoon. Joissain tapauksissa se tarkoittaa kattoremonttia, mutta käymme läpi ensin muut vaihtoehdot. Omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katon korjauksia tehdään myös Kannonkoskella, Karstulassa, Multialla, Soinissa, Uuraisissa, Ähtärissä ja Äänekoskella.

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on suorastaan meidän kutsumuksemme. Olemme korjanneet lukemattomia bitumikattoja, joten osaamme kunnostaa sinunkin kattosi parhaimmalla mahdollisella tavalla. Jos katossa on reikä, tiivistämme sen massalla, tai ehkä liimaamme sen päälle paikkapalan. Reiän on voinut aiheuttaa lumi, mikä on repinyt katosta tikkaat ja lumiesteet alas valuessaan. Joskus katon paikkauksen aiheuttaja on vuotava läpivienti. Piipun tai antennin juuri voi alkaa vuotaa millä katolla tahansa. Myös kattoikkunat ja kattoluukut kannattaa usein tarkastaa, jotta ne eivät alkaisi vuotaa vettä katon alle. Pahimmillaan katon alapuoliset osat kastuvat, ja yläpohjan rakenteiden korjaaminen nostaa katon korjauskustannuksia.

Meidän ammattilaisemme korjaavat tasokkaasti myös pitkäikäiset tiilikatot ja helppohoitoiset peltikatot. Rikkinäisten tiilien vaihto on melko yleinen tiilikaton korjaus, mutta jos aluskate on tarvittaessa korjattu (tai uusittu), ei muutama rikkinäinen tiili aiheuta katon vesivahinkoa. Tiilet kannattaa silti uusia viivyttelemättä, jotta kosteus ei saisi aluskatetta hajoamaan. Peltikatto pysyy helppohoitoisena ja vain vähän korjauksia vaativana, jos se muutamaan otteeseen maalataan.