Katon korjaus Pomarkku

Katon korjaus Pomarkussa ei aiheuta sinulle ylimääräistä vaivaa tai stressiä, kun soitat tai laitat verkkoviestiä Kattokorjaus-palvelulle. Me korjaamme kaikkien omakotitalojen, rivitalojen, kesämökkien ja kerrostalojen katot nopeasti, asiantuntevasti ja ilman kohtuuttomia kustannuksia. Yksi yhteydenotto riittää sinun tai taloyhtiönne katon kunnostamiseksi, sillä me hoidamme katonkorjaukset avaimet käteen -periaatteella. Se, mitä katonpaikkaus maksaa, tullaan laskemaan paikan päälle. Meidän on nähtävä katto ja sen alapuoliset rakenteet itse, ennen kuin voimme laskea urakkahinnan katonkorjaukselle. Ensisijaisesti otamme selvää siitä, miten katto voidaan kunnostaa tekemällä katon osittainen korjaus. Katon tiivistämiseen voi liittyä myös aluskatteen korjaus ja erilaisia yläpohjan korjauksia – etenkin silloin, kun on kyse kattovuodon korjaamisesta.

Jos kattokorjaus tulisi maksamaan suurin piirtein saman verran kuin kattoremontti, teemme tarjouksen katon purkamisesta ja uusimisesta. Vaikka meillä on runsaasti kokemusta ja tietoa huopakatoista ja palahuopakatoista sekä niiden korjaamisesta, emme mekään saa huopakattoa kestämään yli 40 vuotta. Nelikymppinen huopakatto on aika uusia, jotta se pitäisi rakennuksen suojassa säiltä vastaisuudessakin. Peltikattoa kannattaa korjata siihen asti, että se on noin viisikymppinen, sillä sen jälkeen katon tekninen toimivuus on merkittävästi heikompi ja kattovuotojen riski on isompi. Tiilikatto selviää rikkinäisten tiilien vaihtojen ja muiden kattokorjausten ja -huoltojen avulla noin 70 vuotta, sitten se on aika uusia.

Täsmäpaikkauksia, mitä kaikenikäiset katot voivat tarvita, ovat esimerkiksi vuotavien läpivientien tiivistykset. Lumen paino voi saada antennin tai piipun juuren vuotamaan. Kattoikkuna, kattoluukku ja muut läpiviennit voivat alkaa vuotaa myös sen takia, että niiden tiivisteitä ei ole ajoissa uusittu. Katon puolivuotistarkastusten yhteydessä tuleekin tarkastaa kaikkien läpivientien kunto – sekä arvioida se, pitääkö lumiesteiden tai esimerkiksi kattotikkaiden kiinnityksiä kiristää. Jos kiinnikkeet ovat löysällä, voi tuuli tai lumi kiskoa katon varusteet mukaansa, ja silloin kattoon syntyy reikiä. Käänny puoleemme katon korjausten tiimoilta myös Kankaanpäässä, Merikarvialla, Porissa ja Siikaisissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pomarkussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pomarkussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pomarkun alueella!