Katon korjaus Pohjois-Savo

Kattokorjaus-palvelun tekemät kattoremontit ja muut kattotyöt Pohjois-Savossa onnistuvat parhaalla mahdollisella ammattitaidolla, sillä meillä on pitkä kokemus kattoalalta. Joukossamme on erityisen monia huopakattotöihin erikoistuneita ammattilaisia, mutta ottamalla yhteyttä meihin tavoitat myös koko joukon tiilikatto- ja peltikattoammattilaisia (myös kattopeltiseppiä, jotka palvelevat konesaumakattoihin liittyvissä kattotöissä ja muissa peltisepäntöissä). Olitpa kotitalousvähennykseen oikeutettu yksityisasiakas tai taloyhtiön edustaja, ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattoremontista tai muista kattotöistä. Palveluvalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi lintuverkkojen asentaminen, sammaleenpoisto, kourusaneeraus tai kattoikkunoiden uusiminen.

Rahoituksenkin löydät kotisivujemme kautta, joten katon uusimista tai esimerkiksi kattovuodon korjausta ei tarvitse lykätä yhtään enempää kuin tarpeellista. Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katto kannattaa korjata tai uusia mahdollisimman pian, jotta kosteus ei ehtisi saada aikaan kosteusvaurioita katon alla. Kattohuollot vähentävät katon vaurioita ja pidentävät katon ikää, joten muista puolivuosittaiset kattohuollot sekä harvemmin tarvitut kattomaalaukset ja muut huoltotoimenpiteet. Mitä tarvitsetkin, saat siihen parasta ammattitaitoa meiltä niin Iisalmessa, Kaavilla, Keiteleellä, Kiuruvedellä, Kuopiossa, Lapinlahdella, Leppävirralla, Pielavedellä, Rautalammilla, Siilinjärvellä, Sonkajärvellä, Suonenjoella, Tervossa, Tuusniemellä, Varkaudessa, Vesannolla kuin Vieremälläkin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjois-Savossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjois-Savossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjois-Savon alueella!