Katon korjaus Sotkamo

Kaikenlaiset katon korjaukset Sotkamossa tekevä Kattokorjaus-palvelu on varma valinta niin vuotavan katon kuin lumen alla notkolle painuneenkin katon korjaamiseen. Me teemme myös sellaiset katonkorjaukset, mitkä liittyvät yläpohjan rakenteiden kunnostamiseen tai katon varusteisiin. Mitä aikaisemmassa vaiheessa tilaat katonpaikkauksen, sitä helpommin ja huokeammin se voi olla mahdollista suorittaa. Siksi suosittelemmekin, että tilaatte meiltä oman tai taloyhtiönne katon puolivuosittaiset kuntotarkastukset. Näin kaikki omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai kesämökin katossa tapahtuneet muutokset ja vauriot tulevat havaittua ajoissa, eikä esimerkiksi vuotavan läpiviennin korjaamiseen tarvitse liittää katon alle syntyneiden kosteusvaurioiden kunnostamista. Piipun ja antennin juuret, kattoikkuna ja kattoluukku pysyvät tiiviimpinä, kun niiden tiivisteet uusitaan heti niiden alettua haurastua. Tämäkin asia selviää säännöllisten kattotarkastusten ansiosta, samoin kuin se, pitääkö lumiesteiden tai kattotikkaiden kiinnikkeitä kiristää. Jos kiinnikkeet ovat päässeet löystymään, voi lumi tempaista katon tarvikkeet mukaansa, ja tästä jää kattoon reikiä muistoksi.

Korjaamme asiantuntevasti kaikenlaiset katot Sotkamossa, Kajaanissa, Kuhmossa, Nurmeksessa, Paltamossa, Rautavaaralla, Ristijärvellä, Sonkajärvellä ja Valtimolla, mutta tartumme huopakattojen ja palahuopakattojen korjauksiin suorastaan riemumielin. Huopakattojen kunnostaminen on hauskaa ja palkitsevaa, sillä pienien ja satunnaisten katonpaikkausten avulla katon tiiviys voidaan taata jopa 40 vuodeksi. Tietenkin huopakatetta tulee myös huoltaa, esimerkiksi katon pinnoitusten ja sammaleenpoistokäsittelyjen avulla.

Tiilikatot ja peltikatot ovat vielä pitkäikäisempiä kuin huopakatot, mutta niitäkin tarvitsee joskus korjata. Kattovuotojen korjaukset (esimerkiksi harjapellin tai -tiilen) kohdalta ovat melko yleisiä, joten aluskatteen asentaminen ja korjaaminen ovat parhaat tavat välttää katon vesivahinko. Aluskate suojelee myös rakennuksen sisäpuolelta nousevan vesihöyryn kondensoitumiselta, mikä on melko tavallinen ongelma kevättalvella. Hengittävä aluskate tehostaa välikaton tuuletusta, joten se on paras vaihtoehto aluskatteeksi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sotkamossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sotkamossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sotkamon alueella!