Katon korjaus Uusikaupunki

Kattokorjaus-palvelu ottaa mielellään kopin kaikkien kattojen korjaamisesta Uudessakaupungissa. Soita heti jos huomaat, että kesämökin huopakatto vuotaa. Saavumme paikallistamaan kattovuodon, sääsuojaamaan rakennuksen ja laskemaan hyvän tarjouksen kattovuodon korjauksesta avaimet käteen -periaatteella. Piipunjuurivuodon tai muun läpivientivuodon lisäksi voi olla kyse saumavuodosta, tai kattoon syntyneistä rei’istä. Koska meillä on runsaasti kokemusta huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamisesta, tiedämme heti, miten katto kannattaa kunnostaa. Katonkorjaus on pian ohi, jos yläpohjaan ei ole vielä ehtinyt syntyä kosteuden aiheuttamia korjaustarpeita. Vaikka katon alla olisikin kosteusvaurioita, saadaan katto kuntoon hyvin nopeasti ja kohtuuhintaisesti.

Muistathan tarkastaa katon kunnon heti talven jälkeen. Lumi on voinut aiheuttaa kiireesti korjattavia reikiä peltikattoon repimällä irti lumiesteet ja kattotikkaat. Lumen paino on voinut saada kattoikkunan tai kattoluukun vuotamaan omakotitalon katolla. Jää on voinut vaurioittaa kerrostalon katon saumoja, ja nyt ne vuotavat. Rivitalon tiilikatolta saattaa löytyä rikkinäisiä tiiliä, mitkä on tuota pikaa uusittava, jotta kosteus pysyisi pois katon alta. Vaikka tiilikaton aluskatetta ei vielä tarvitsisikaan korjata, tilanne saattaa muuttua, sillä pitkäaikainen kosteusrasitus ei tee hyvää aluskatteen materiaalille.

Olipa kyse siitä, että taloyhtiön katto vuotaa antennin juuresta tai siitä, että haluat teettää kattotarkastuksen, ota yhteyttä kaikkialla Uudessakaupungissa palvelevaan Kattokorjaus-palveluun.  Palvelemme myös Uudenkaupungin naapurikunnissa Kustavissa, Laitilassa, Pyhärannassa, Taivassalossa ja Vehmaalla. Parhaita puolia tarjoamassamme katonpaikkaus- ja katonkorjauspalvelussa on se, että etsimme aina tapoja asiakkaan katon kunnon kohentamiseen. Näin vältetään monet kattovuotojen korjaukset ja muut kattokorjaukset. Esimerkiksi huopakaton rasituksensietokykyä voidaan lisätä pinnoittamalla katto, ja peltikaton korjaustarpeita voi vähentää ruosteenpoiston ja kattomaalauksen avulla. Tiilikaton tiilet pysyvät ehjempinä, kun katolta poistetaan sammalet ja tiilien pinta tasoitetaan sopivalla tiilikattopinnoitteella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Uudessakaupungissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Uudessakaupungissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Uudenkaupungin alueella!