Katon korjaus Virrat

Katon korjaus Virroilla vaatii toteuttajaltaan roppakaupalla asiantuntemusta. Pahimmassa tapauksessa katto saattaa vaurioitua lisää katonkorjauksen aikana. Kun luotat katonpaikkauksessa Kattokorjaus-palveluun, tulee kattosi kerralla kuntoon, eikä lisävahinkoja synny. Palvelemme niin kotitalouksia kuin taloyhtiöitäkin, joten ota yhteyttä niin omakotitalon, kesämökin, kerrostalon kuin rivitalonkin katon kunnostamisen tiimoilta. Hyvä tarjous kattovuodon korjaamisesta tai mistä tahansa katon tiivistyksestä tullaan laskemaan paikan päälle, jotta voisimme ottaa katon huomioon kokonaisuudessaan, ja laskea paikkansa pitävän urakkatarjouksen. Tilaa kattokorjaukset meiltä myös Alavudella, Keuruulla, Kihniössä, Mänttä-Vilppulassa, Ruovedellä, Seinäjoella, Ylöjärvellä ja Ähtärissä.

Kattovuoto saattaa paljastua myös uudehkolta katolta, sillä lumi on voinut saada jonkin katon läpiviennin (kuten piipun tai antennin juuren) vuotamaan. Läpivientivuodossa voi olla kyse myös tiivisteiden haurastumisesta. Kattoikkuna tai kattoluukku kannattaakin tarkastaa usein siltä varalta, että tiivisteet pitäisi vaihtaa kattovuodon ehkäisemiseksi. Talvi kohtelee kattoja joskus kovakouraisesti, ja tiilikattoa, huopakattoa, palahuopakattoa tai peltikattoa voidaan joutua korjaamaan keväällä myös muualta kuin läpivienneistä. Kattoon saattaa olla syntynyt esimerkiksi reikiä, joista voidaan ”kiittää” lumen irrottamia kattotikkaita ja lumiesteitä. Pakkasen ja kosteuden aiheuttama pakkasrapautuminen on voinut johtaa siihen, että tiilikatolta löytyy rikkinäisiä tiiliä. Jos aluskatetta ei ole jätetty asentamatta ja korjaamatta, ei yläpohjaan ehdi syntyä korjaustarpeita ennen kuin rikkinäiset tiilet tulevat vaihdetuiksi.

Peltikatolla voi olla naarmuja, joita kattoa pitkin valuva, jäinen lumi on aiheuttanut. Naarmut kannattaa paikkamaalata, jotta ruoste ei aiheuttaisi korjaustarpeita peltikatolla. Tarvittaessa uusimme huonokuntoisimmat kattopellit, tai vaikka kaikki kattopellit kerralla.

Mieleisintä meille on kuitenkin huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen. Keksimme aina parhaat tavat bitumikaton paikkaamiseen, tiivistämiseen ja osittaiseen korjaamiseen. Huopakattoremonttia tarjotaan vain, jos muut korjausvaihtoehdot tulisivat maksamaan osapuilleen saman verran, tai katto on nelikymppisenä elinkaarensa lopussa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Virroilla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Virroilla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!