Katon korjaus Suonenjoki

Vihdoinkin on helppo löytää ja saada laatuosaamista kattoremontteihin ja muihin kattotöihin Suonenjoella! Kattokorjaus-palvelu tarjoaa kaikille kotitalouksille ja taloyhtiöille laadukasta ja luotettavaa katon huolto-, korjaus- ja uusimispalvelua. Suonenjoen lisäksi katot laitetaan kerralla kuntoon myös Kuopiossa, Leppävirralla, Pieksämäellä, Rautalammilla ja Tervossa.

Meillä on pitkä kokemus erilaisista kattotöistä – varsinkin huopakattotöistä, joita olemme aina varsin innokkaita tekemään – ja raudanluja ammattitaito kaikkiin erilaisiin kattourakoihin aina oravaesteiden asentamisesta kattoremonttiin asti. Peltikatto, tiilikatto ja huopakatto kaipaavat monenlaisia toimenpiteitä kestääkseen vuodesta toiseen, tai itse asiassa vuosikymmenestä toiseen. Katto on hyvä pitää puhtaana, ja kaikki vauriot korjata välittömästi. Vuotava kattoikkuna pitää luonnollisestikin uusia, ja sen jälkeen suojata uusilta vuodoilta peltisepäntyönä tehdyillä kattoikkunan pellityksillä.

Kaikesta laadusta ja kokemuksesta huolimatta, hinnoittelemme kattourakkamme varsin maltillisesti, ja yksityisasiakas saa niistä vielä kotitalousvähennystä. Katon kunnossapito onnistuu siis varsin kohtuullisin kustannuksin, ja koska kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, on urakka aina kaikin puolin sujuva ja huoleton kokonaisuus.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Suonenjoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Suonenjoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Suonenjoen alueella!