Katon korjaus Joroinen

Kattokorjaus-palvelu on se kattofirma, mistä kannattaa tilata katon korjaus Joroisissa! Joroisten lisäksi korjaamme taloyhtiöiden, omakotitalojen ja kesämökkien katot myös Juvalla, Leppävirralla, Pieksämäellä, Rantasalmella ja Varkaudessa. Niin pientalojen kuin rivitalojen ja kerrostalojenkin katot kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa siltä varalta, että niissä olisi jotain korjattavaa. Pienimuotoinenkin katonpaikkaus kannattaa teettää viivyttelemättä, sillä pienestäkin reiästä (esimerkiksi lumen irti repimien lumiesteiden tai lapetikkaiden jälkeensä jättämistä) voi päästä kosteutta katon alle. Katonkorjaus kestää pidempään ja maksaa enemmän, jos kastuneita yläpohjarakenteita on samalla korjattava.

Kattokorjaus-palvelun mieluisimpia korjauskohteita ovat erilaiset huopakatot. Huopakaton korjaus voi tarkoittaa saumojen tai kattoreikien tiivistämistä tai vaikkapa vuotavan huopakaton korjaamista. Olipa kyseessä huopakaton tai palahuopakaton korjaus, kattovuodon syy on usein läpivienneissä, sillä ajan kanssa antennin tai piipun juuri tai jokin muu läpivienti saattaa alkaa vuotaa. Katon tarkastuksen yhteydessä kannattaa ehdottomasti tarkastaa kaikkien katon läpivientien kunto.

Olemme luotettavia asiantuntijoita myös peltikattojen ja tiilikattojen kunnostustöissä. Peltikaton korjaus voi tarkoittaa vaikkapa ruosteen tekemien reikien paikkaamista tai katon aluskatteen korjaamista. Aluskate estää katon rakenteita kastumasta, siksi jokaisen katon alla on syytä olla ehjä aluskate. Tiilikaton korjaus saattaa olla vaikkapa kattoikkunan tai kattoluukun vuodon korjaus, tai rikkinäisten tiilien vaihto.

Ensimmäinen askel kattovuodon tai minkä tahansa muun ongelman korjaamiseksi on ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Sen jälkeen me tulemme tarkastamaan vaurioiden laadun, ja antamaan reilun tarjouksen katon kunnostamisesta. Poikkeustapauksissa tarjoamme kattoremonttia. Kolmas vaihe on katon korjaaminen avaimet käteen -pakettina. Vaihdamme tiilet tai kattopellit, paikkaamme kattoreiät, uusimme aluskatteen… tai mitä nyt ikinä tarvitaankaan. Lopuksi siivoamme jälkemme ja poistumme paikalta vieden roskat ja jätteet mennessämme. Nopeasti ja virheettömästi sujuneen urakan jälkeen voit jatkaa elämääsi taatusti tiiviin katon alla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Joroisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Joroisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Joroisten alueella!