Katon korjaus Myrskylä

Jos mietit, mistä on mahdollista löytää luotettava ja asiantunteva tekijä katon korjaukseen Myrskylässä, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Kattokorjaus-palvelu tekee kaikki katonkorjaukset Myrskylässä ja sen naapurikunnissa, eli Askolassa, Porvoossa, Pukkilassa, Orimattilassa, Lapinjärvellä ja Loviisassa. Katonpaikkauksen voi tilata kauttamme niin kesämökin, omakotitalon, rivitalon kuin kerrostalonkin katolle. Palvelemme joustavasti ja edullisesti myös taloyhtiöitä, joten olemme nappivalinta kaikkiin tilanteisiin.

Tarjoamme huopakaton ja palahuopakaton korjauksia pitkällä kokemuksella. Huopakatto voi kuivua auringossa, ja silloin siihen voi syntyä halkeamia. Jos kernikerrosten väliin pääsee kosteutta, voi katteeseen syntyä ilmakupla. Palahuopakatolta voi löytyä vaikkapa vuotava läpivienti. Kattoikkuna ja kattoluukku ovat läpivientejä, mitkä voivat alkaa vuotaa vettä katon alle. Korjauta läpivienti pian, niin kosteus ei aiheuta mittavia korjauksia yläpohjassa.

Peltikatonkin korjaus voi liittyä läpivienteihin. Piipun tai antennin juuri saattaa vuotaa vettä katon alle, ja on niin ikään korjattava kiireesti. Tiilikaton tavanomaisin korjaus on rikkinäisten tiilien vaihto (jos huonokuntoisia tiiliä on paljon, voimme vaihtaa kaikki tiilet kerralla), mutta aluskatettakin voidaan joutua korjaamaan. Aluskate kestää yleensä yhtä kauan kuin vesikatekin, mutta jotain odottamatonta voi tietenkin sattua.

Kattovuodon korjaus voi johtua vanhan katon haurastuneista rakenteista, mutta syy saattaa olla myös siinä, että lumi tai tuuli ovat vaurioittaneet kattoa. Kova tuuli voi repiä kattopeltejä irti, tai irrottaa kattovarusteita paikoiltaan. Myös lumi voi kiskaista tikkaat tai esimerkiksi lumiesteet irti katosta. Jos oikein huono tuuri sattuu, voi tuuli viedä koko huopa- tai peltikaton mennessään. Oikein painava lumitaakkaa saattaa puolestaan painaa katon luokalle. Ota tällöinkin yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, sillä me teemme taidolla isommatkin kattokorjaukset. Jos katon kunto on niin huono, että se on paras uusia, saat meiltä luotettavaa palvelua myös kattoremontissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Myrskylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Myrskylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!