Katon korjaus Rovaniemi

Kun etsit hyvällä hinta-laatusuhteella varustettua, kokonaisvaltaisinta kattopalvelua, tilaa katon korjaus Rovaniemelle meiltä. Me korjaamme niin yksityisasiakkaiden kuin taloyhtiöidenkin katot parhaalla ammattitaidolla, mutta veloittamatta siitä mansikoita. On monia syitä tilata omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon korjaus meiltä. Yksi niistä on se, että emme vain tyydy tekemään katonkorjausta, vaan etsimme samalla tapoja estää tulevia katonpaikkauksia.

Kuulet huopakattoammattilaisiltamme runsain mitoin eri tapoja huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustarpeiden ehkäisemiseen ja bitumikattojen elinkaaren pidentämiseen. Saumojen tiivistystarpeet vähenevät, jos sammalet poistetaan katolta heti kasvustojen ilmestyttyä. Lumen mukana irronneiden lumiesteiden ja kattotikkaiden aiheuttamia reikiä tarvitsee korjata paljon vähemmän, jos katto ja kattovarusteiden kiinnitykset tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa. Kattotarkastuksemme ulottuu myös läpivientien tiivisteisiin, sillä ne saattaa olla aika vaihtaa läpivientivuotojen – kuten piipunjuurivuotojen – ehkäisemiseksi.

Palvelemme erinomaisella tavalla myös erilaisten tiilikattojen ja peltikattojen korjauksissa. Aluskatteen korjausta pidetään yhtenä tärkeimpänä pelti- tai tiilikaton korjauksena, eikä syyttä. Tiili- ja peltikatot tuppaavat vuotamaan useimmin kuin huopakatot, mutta tiivis aluskate estää yläpohjan rakenteiden kastumisen ja niiden korjaustarpeet. Tiilikatto saattaa vuotaa rikkinäisten tiilien kohdalta, joten haljenneet tiilet kannattaa käydä usein etsimässä ja vaihtamassa. Vanhan tiilikaton pinnoittaminen pitää tiilet ehjempinä. Peltikattoon voi syntyä reikiä ruosteen takia, joten ruostetta ehkäiseviä kattomaalauksia ei kannata unohtaa. Lisäkiinnikkeet tai peltikattonaulojen vaihto kateruuveiksi pitävät kattopellit kiinni katossa myrskylläkin. Pelti- ja tiilikatotkin voivat ruveta vuotamaan antennin juuresta, tai kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta. Tiivisteiden vaihto ajoissa estää kattovuodot ja kattovuotojen korjaukset. Vaikka tarvitsisit katon osittaista vaihtoa, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun – myös Kittilässä, Sodankylässä, Kolarissa, Pellossa, Ylitorniossa, Tervolassa, Ranualla, Posiolla, Kemijärvellä ja Pelkosenniemellä. Palvelemme kaikenlaisissa kattokorjauksissa asiakaslähtöisesti ja ripeällä aikataululla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Rovaniemellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Rovaniemellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Rovaniemen alueella!