Katon korjaus Somero

Riippumatta siitä, millaista katon korjausta Somerolla tarvitsette, kannattaa se tilata Kattokorjaus-palvelulta. Me tarjoamme kiistatonta ja varsin monipuolista ammattitaitoa kaikenlaisiin katonkorjauksiin, joten tilaa vaikkapa kattovuodon korjaus, huopakaton saumojen tiivistys, ruosteisten kattopeltien uusiminen tai rikkinäisten kattotiilien vaihto. Katonpaikkaus alkaa sillä, että otat yhteyttä ja sovit kanssamme siitä, koska voimme tulla tutustumaan katon kuntoon. Paikan päällä näemme, missä kunnossa sinun tai taloyhtiönne katto onkaan. Erityisesti meitä kiinnostaa yläpohjan korjaustarpeiden määrä, sillä jos kosteutta on päässyt katon alle paljon ja pitkään, voi paras ratkaisu olla kattoremontti. Kattoremonttia tarjotaan vasta sitten, kun olemme varmistuneet sen kannattavuudesta – onhan katon osittainen korjaus paljon huokeampaa.

Hyödynnä varsinkin huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamista koskeva erityisasiantuntemuksemme niin Somerolla, Jokioisissa, Koski Tl:ssä, Lohjalla, Loimaalla, Salossa, Tammelassa kuin Ypäjälläkin. Tunnemme bitumikatot läpikotaisin, joten löydämme aina parhaat tavat niiden kunnostamiseen ja niiden elinkaaren pidentämiseen. Saumojen korjaaminen on aika tavallinen huopakattokorjaus, mikä voi johtua esimerkiksi sammaleista. Katteessa saattaa olla myös kernikerrosten väliin päässeestä kosteudesta kieliviä kupruja tai reikiä, mitkä katolta lumen mukana pudonneet lumiesteet ja kattotikkaat ovat jättäneet jälkeensä.

Vuotavat läpiviennit eivät aina johda katon alapuolisten rakenteiden kastumiseen, sillä aluskate on olemassa juuri tätä varten. Katto voi vuotaa harjalta, saumoista, jiireistä tai kattoikkunan, kattoluukun, piipun juuren tai esimerkiksi antennin juuren kohdalta. Aluskatteen tehtävä on ohjata kosteus räystäille, kunnes omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai kesämökin katto saadaan paikattua. Aluskatettakin voidaan joutua korjaamaan. Tarkastuta katto puolivuosittain, niin osaat tilata aluskatteen korjaamisen, huopakaton saumojen tiivistämisen, peltikaton ruostevaurioiden korjaamisen tai hajalle menneiden kattotiilien vaihdon ajoissa. Nopeus palkitaan, sillä näin voidaan välttyä katon alapuolisten rakenteiden kosteusvaurioilta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Somerolla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Somerolla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Someron alueella!