Katon korjaus Tuusniemi

Tavallinen katon korjaus Tuusniemellä on rikkinäisen tiilen vaihtamisen tai vuotavan läpiviennin tiivistämisen kaltainen katonpaikkaus. Katon täsmäpaikkaus onnistuu sitä helpommin ja huokeammin, mitä aikaisemmassa vaiheessa se päästään aloittamaan – mikä on jälleen yksi hyvä syy teettää omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai kesämökin katon kuntotarkastus kahdesti vuodessa. Kun katto tarkastetaan näin usein, osataan katonkorjaus aloittaa heti, kun tarvetta ilmenee. Jos katon kuntoa ei seurattaisi, voisi kattovuoto jäädä korjaamatta. Tästä voisi seurata kalliinpuoleisia korjauksia yläpohjassa, mistä voisi löytyä lahoa ja hometta. Tarvitsitpa kattotarkastusta tai minkä tahansa kokoluokan katonkorjausta, ota yhteyttä meihin – myös Heinävedellä, Kaavilla, Kuopiossa, Leppävirralla ja Outokummussa.

Vaikka yksityisasiakas tai taloyhtiö tarkastuttaisikin kattonsa kaksi kertaa vuodessa, voi kaikenlaista yllättävää sattua. Yllätyksiä voivat saada aikaan muun muassa myrsky ja lumi. Myrskyn aiheuttama huopakaton korjaus voi olla revenneiden kattohuopien korjaaminen tai uusiminen. Palahuopakattoa voidaan joutua korjaamaan tuulen revittyä räystäät tai esimerkiksi kattosillan mukaansa. Peltikaton korjaus myrskyn jälkeen voi olla irronneiden kattopeltien asentaminen takaisin katolle, kun taas tiilikatolle voidaan joutua uusimaan kattotiiliä.

Lumi voi painaa peltikaton luokalle, tai saada huopakaton saumat vuotamaan. Saumavuodoissa voi olla kyse myös jäästä, mikä on padonnut katolle seisovaa vettä. Huopakatolla saattaa olla myös lumen mukaan lähteneiden kattotikkaiden ja lumiesteiden aiheuttamia reikiä. Tiilikatolta voi löytyä keväällä vuotavia läpivientejä, esimerkiksi vuotamaan alkaneita kattoluukkuja, kattoikkunoita, antennin juuria ja piipun läpivientejä. Talvisiin vaurioihin voidaan varautua syystarkastuksen avulla, sillä se paljastaa, jos jotain saumoja on tiivistettävä tai jos aluskate kannattaisi uusia. Syystarkastus kertoo myös siitä, jos kattokaivot tai räystäskourut kannattaisi puhdistaa vielä kerran tukosten ehkäisemiseksi, tai jos katon alle kannattaisi tuoda lisää eristeitä lämmön karkailun ja kattojään ehkäisemiseksi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tuusniemellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tuusniemellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tuusniemen alueella!