Katon korjaus Kajaani

Niin ruoste kuin sammaletkin voivat aiheuttaa katon korjauksen Kajaanissa. Ruoste on peltikattoisten omakotitalojen, kesämökkien, kerrostalojen ja rivitalojen ongelma. Sammalet kiusaavat rivitalojen ja kerrostalojen huopa- sekä tiilikattoja. Sammal ja ruoste nopeuttavat ulkokaton haurastumista, ja voivat saada aikaan kattovuodon. Kattovuodon korjaustarpeen takana saattaa olla myös se, että lumi tai kova tuuli ovat irrottaneet kattotarvikkeita katosta. Jos vaikka kattotikkaat tai lumiesteet irtoavat katosta väkisin, syntyy kattoon reikiä, joista se voi alkaa vuotaa. Kattovuoto voi johtua myös katon läpivientien vuotamisesta. Piipun juuren, kattoikkunan, antennin juuren ja esimerkiksi kattoluukun tiivisteet tulisi usein tarkastaa, jotta katto ei alkaisi vuotaa näiden läpivientien kohdalta.

Kaiken varalta kannattaa seurata myös aluskatteen kuntoa, sillä katto voi alkaa vuotaa täysin yllättäen. Jos taloyhtiön tai pientalon katon aluskate ei ole ehjä, pitää se korjata mitä pikimmin. Tiivis aluskate estää katon rakenteita kastumasta ja lahoamasta, ja eristeitä homehtumasta. Aluskatteen avulla voidaan siis estää monet hintavat yläpohjan korjaukset.

Eritoten silloin, kun katonkorjausta kaipaa huopakattoinen rakennus, kannattaa ottaa yhteyttä meihin päin. Kokemuksemme ansiosta osaamme korjata kaikenlaiset huopakatot ja palahuopakatot, ja tarvittaessa suositella kattoremonttia. Mitä aikaisemmassa vaiheessa kattosaneeraus tehdään, sitä nopeammin ja edullisemmin se etenee – kaikki laho- ja homevauriot nostavat kattoremontin hintaa, joten katto kannattaa uusia sen ollessa vielä vesitiivis.

Myös tiilikattojen ja peltikattojen katonpaikkaukset kannattaa tilata tästä osoitteesta, sillä meillä on töissä runsas joukko myös tiili- ja peltikattoammattilaisia. Peltikatoilla ollaan usein tekemisissä ruosteen tekemien reikien kanssa, minkä lisäksi saatetaan joutua kiinnittämään irronneita kattopeltejä ja peltilistoja paikoilleen. Tiilikaton paikkaaminen tarkoittaa hyvin usein samaa kuin rikkinäisten tiilien uusiminen. Kajaanin lisäksi tavoitat asiantuntevat ja palvelualttiit katonkorjaajat kauttamme myös Paltamossa, Pyhännällä, Siikalatvassa, Sonkajärvellä, Sotkamossa, Vaalassa ja Vieremällä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kajaanissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kajaanissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kajaanin alueella!