Katon korjaus Lieksa

Omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai esimerkiksi kesämökin katon korjaus Lieksassa on ohi nopeimmillaan jo parissa tunnissa. Esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihto ei kestä kauaa, mutta sen avulla saadaan palautettua katon tiiviys ja ehkäistyä monet isommat ongelmat (kuten yläpohjan korjaustarpeet), joita vuotavasta katosta voisi aiheutua. Isomman kattovuodon korjaus tai katolle kaatuneen puun aiheuttama katonkorjaus kestää luonnollisestikin kauemmin, mutta meiltä tilattuna nekin etenevät ilman turhia viiveitä tai tuumaustaukoja. Kun tilaat pientalon tai taloyhtiön katonpaikkauksen meiltä, tiedät saavasi aina sitä parhainta ammattitaitoa ja nopeinta palvelua!

Kattokorjaus-palvelu on erityisen kiinnostunut kunnostamaan huopakattoja ja palahuopakattoja. Tiedämme, miten tiivistää huopakaton vuotavat saumat, ja miten estää niitä enää vuotamasta. Osaamme myös liimata irronneet palahuopapaanut takaisin kattoon ja paikata lumen mukana irronneiden lumiesteiden, ilmanvaihtohormien ja kattotikkaiden aiheuttamat reiät.

Peltikattojenkin korjaamisesta meillä on runsaasti kokemusta. Toisinaan peltikaton omistaja tarvitsee ruosteen tekemien reikien paikkaamista tai myrskyn irrottamien kattopeltien kiinnittämistä tai uusimista. Tiilikatto pysyy kunnossa jopa 70 vuotta, kun sen aluskate korjataan tarvittaessa, ja tiilet uusitaan sitä mukaa, kun ne menevät rikki. Jos katolla on enemmän rikkinäisiä kuin ehjiä tiiliä, on se selvä merkki siitä, että on kattoremontin aika.

Olipa katon materiaali mikä tahansa, kannattaa sen läpivientien kuntoa seurata mahdollisten vuotojen varalta. Kattoikkuna tai kattoluukku voivat alkaa vuotaa talvella, samoin antennin tai piipun juuri. Katon vesivahinko voi syntyä hyvin pienestäkin vuodosta, joten kaikkien katon yksityiskohtien kuntoa kannattaa tarkkailla. Helpoiten tämä hoituu tilaamalla katon kuntotarkastukset meiltä. Samalla tulee tutkituksi myös yläpohjan, vesi- ja aluskatteen sekä kaikkien katon varusteiden kunto. Mitä kattosi tarvitseekin, saat sen meiltä – Lieksan ohella myös Ilomantsissa, Joensuussa, Juuassa, Kontiolahdella, Kuhmossa ja Nurmeksessa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lieksassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lieksassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lieksan alueella!