Katon korjaus Pohjois-Karjala

Oman tai taloyhtiön rakennuksen katon korjaus Pohjois-Karjalassa on mitä parhain syy ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Teemme kaikki muutkin kattourakat, kuten kattohuollot, joten olemme mukana kesämökin, kerrostalon, omakotitalon ja rivitalon katon elinkaaren kaikissa vaiheissa. Katonkorjaus on yksi niitä asioita, mitkä haluat varmasti hoitaa kerralla kuntoon. Ota siis yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, joka tekee kattovuodon korjauksen tai muun katonpaikkauksen parhaalla ammattitaidolla. Voit olla varma siitä, ettei sama kohta ala heti vuotaa uudestaan, ja että huomaamme katolla liikkuessamme kaikki muutkin katon kuntoa mahdollisesti heikentävät seikat. Jos tilaat meiltä vaikka lumen irrottamien kattotikkaiden tai lumiesteiden jälkeensä jättämien reikien korjauksen, saatamme samalla bongata katolla ruostevaurioita tai auenneita saumoja, ja tarjota niiden kunnostamista.

Saumojen tiivistys ja kattoreikien paikkaus onkin melko tavallinen huopakaton korjaus – aivan kuten tiilikatoilla tarvitaan usein rikkinäisten tiilten vaihtoa, ja peltikatolle voidaan joutua kiinnittämään tuulen irrottamia kattopeltejä ja peltilistoja. Luota meihin kaikissa huopakaton ja palahuopakaton korjauksissa, sillä pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme, mitä teemme. Korjaamme kiistattomalla ammattitaidolla myös konesaumakatot, tavalliset peltikatot sekä tiilikatot.

Kattokorjaus-palvelu taitaa myös aluskatteen korjauksen, lahovaurioiden kunnostuksen ja esimerkiksi läpivientien tiivistyksen. Aluskatteen korjaus tarkoittaa useimmiten aluskatteen kokonaista tai osittaista uusimista. Jos katto on vuotanut, ei rikkinäinen aluskate ole voinut estää yläpohjan rakenteiden kastumista ja siitä seuraavaa kosteusvaurioiden korjaamista. Anna meidän uusia lahot puuosat ja vaihtaa eristeet kuiviin. Piipun juuren ja kattoikkunan läpiviennin kuntoa seuraamalla voidaan estää monet kattovuodot. Myös antennin juuri ja kattoluukku voivat alkaa vuotaa vettä katon alle, jos aika tai lumi pääsee haurastuttamaan niiden tiivisteet. Tilaa meiltä kattotarkastukset ja katon korjaukset kaikkialla Pohjois-Karjalassa, eli Ilomantsissa, Joensuussa, Juuassa, Kiteellä, Kontiolahdella, Lieksassa, Liperissä, Nurmeksessa, Outokummussa, Polvijärvellä, Rääkkylässä, Tohmajärvellä sekä Valtimolla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjois-Karjalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjois-Karjalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjois-Karjalan alueella!