Katon korjaus Laitila

Tutkimme aina tapauskohtaisesti sen, onko kattoremontti kannattavampi vaihtoehto kuin katon korjaus Laitilassa. Ota yhteyttä ja tilaa kattovuodon korjaus tai jokin muu katonkorjaus, niin tulemme paikan päälle tutkimaan kattosi (tai taloyhtiön katon). Kattotarkastuksen jälkeen osaamme kertoa, miten katonpaikkaus kannattaa toteuttaa, ja mitä se maksaa. Jos katon vauriot ovat levinneet laajalle, tai katolla on reilusti ikää, suosittelemme katon uusimista.

Saumojen tiivistys tai kattoreikien paikkaus on tavallinen omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon huopakaton korjaus. Palahuopakaton korjaus voi tarkoittaa vaikka irronneiden paanujen liimaamista paikoilleen, tai lumen irti repimien kattotikkaiden ja lumiesteiden jälkeensä jättämien reikien korjausta. Jos kosteus ei ole päässyt mittavasti pilaamaan katon alapuolisia osia, kannattaa katto paikata. Meillä on runsain mitoin kokemusta bitumikattojen korjaamisesta, joten saamme katon ensiluokkaiseen kuntoon.

Peltikattoa ei kannata korjata, jos katto on kauttaaltaan ruosteessa, sillä on ikää 50 vuotta, tai yläpohjan korjaustarpeet ovat poikkeuksellisen mittavat. Jos on kyse jostain tavanomaisesta vaurioista, esimerkiksi vuotavasta läpiviennistä, ei kattoremonttia todennäköisesti tarvita. Kattoikkuna tai kattoluukku voivat vuotaa, mutta jos aluskate on ehjä, ei kosteus aiheuta katon vesivahinkoa. Aluskatteen korjaus on mitä tarpeellisin kattokorjaus myös tiilikatolla, sillä senkin läpiviennit (kuten antennin tai piipun juuri) voivat alkaa vuotaa. Tiilikatto saattaa vuotaa myös rikkinäisten tiilien kohdalta, joten rikkinäiset tiilet kannattaa käydä etsimässä ja uusimassa puolivuosittain. Jos tiilet vaihdetaan ajoissa, ei aluskatteeseen kohdistu tarpeetonta rasitusta, eikä se kulu puhki.

Korjaamme kaikenlaiset katot ja kaikki kattojen tarvikkeet aina vuotavista vesikouruista vääntyneisiin lumiesteisiin. Katon korjaus tehdään täyden palvelun pakettina, ja aina mitä parhaimmalla hinnalla. Ota yhteyttä Laitilan lisäksi myös Eurassa, Mynämäellä, Pyhärannassa, Raumalla, Uudessakaupungissa ja Vehmaalla!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Laitilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Laitilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Laitilan alueella!