Katon korjaus Nokia

Kattokorjaus-palvelu on kattofirma, joka tunnetaan varsinkin tasokkaasti tehdyistä huopakattokorjauksista, mutta meiltä kannattaa tilata minkä tahansa katon korjaus Nokialla. Korjaamme niin huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot kuin peltikatotkin. Katonkorjaus onnistuu yhtä mainiosti, olipa kyse omakotitalosta, kesämökistä, kerrostalosta, rivitalosta tai vaikka tuotantolaitoksesta.

Joskus katonkorjaus on hyvin pienimuotoinen katonpaikkaus, esimerkiksi parin rikkinäisen tiilen vaihto, suurentuneen ruuvinreiän tiivistys peltikatolla tai katosta lumen mukana irronneiden kattotikkaiden ja lumiesteiden jälkeensä jättämien reikien paikkaus. Joskus kattoa voi olla korjattava isommin. Ehkä tuuli on kaatanut puun taloyhtiön katon päälle, ja kattoa on korjattava aina kattotuoleja, kattoristikoita ja muita yläpohjarakenteita myöten? Ehkä lumi on painanut katon notkolle, tai ehkä kattovuoto on jäänyt aikanaan korjaamatta? Jos katto on saanut vuotaa pidempään tai kattovuoto on ollut hyvin runsas, voi yläpohjassa olla paljonkin korjattavaa. Märät eristeet on vaihdettava, mieluiten jo ennen kuin ne kasvavat hometta. Kastuneet puurakenteet on kunnostettava, tai mahdollisten lahovaurioiden takia uusittava. Joskus tulemme laskelmissamme siihen tulokseen, että katto on paras uusia.

Myös aluskatteen korjaus saattaa kasvaa kattoremontiksi, sillä aluskatteen korjaaminen vaatii vesikaton avaamista. On syytä miettiä, kannattaako vanhaa vesikatetta enää asentaa paikoilleen. Uusi vesikate ei lisää paljoakaan urakan kustannuksia, ja  lopputulos on taatusti tiivis ja pitkään palveleva katto. Aluskatetta ei kannata jättää kunnostamatta, sillä sen ansiosta esimerkiksi melko tyypilliset läpivientivuodot eivät aiheuta kosteusvaurioita katon alla. Vuotipa katto sitten piipun tai antennin juuresta, kattoluukusta tai kattoikkunasta, pysyvät katon rakenteet aluskatteen avulla kuivina.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous katon uusimisesta myös Nokian naapurikunnissa, eli Hämeenkyrössä, Pirkkalassa, Sastamalassa, Tampereella, Vesilahdella ja Ylöjärvellä.