Katon korjaus Viitasaari

Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon korjaus Viitasaarella ansaitsee asiantuntevat ja ripeäotteiset ammattilaiset. Tottumattomissa käsissä tehty katonpaikkaus voisi viedä ojasta allikkoon. Lisäksi katonkorjaus on toteutettava nopeasti, sillä vain nopea toiminta estää kosteutta pääsemästä katon alle ja aiheuttamasta korjaustarpeita yläpohjaan tai rakennuksen muihin rakenteisiin. Taloyhtiöiden ja kotitalouksien kannattaa olla yhteydessä Kattokorjaus-palveluun, sillä meidän kauttamme saatte nopeaa ja kiistattoman asiantuntevaa apua niin kattovuodon korjaamiseen kuin muihinkin katon korjaustöihin.

Vuotavaa piipun juurta voidaan joutua tiivistämään katon iästä riippumatta. Minkä tahansa läpiviennin (kuten antennin juuren, kattoikkunan tai kattoluukun) tiivisteet voivat haurastua, ja tästä on seurauksena kattovuoto. Myös lumen paino voi rasittaa tiivisteitä niin, ettei kattoläpivienti olekaan enää tiivis. Lumi voi aiheuttaa monia muitakin vahinkoja. Piharakennuksen katto voi jopa romahtaa lumen painon alla, mutta tavanomaisempaa on joutua korjaamaan vuotavia saumoja tai reikiä, joita lumen irrottamat kattotikkaat ja lumiesteet ovat aiheuttaneet.

Korjaamme kaikki katot Viitasaarella, Kannonkoskella, Keiteleellä, Kinnulassa, Kivijärvellä, Pihtiputaalla, Vesannolla ja Äänekoskella, mutta erityisen läheiseksi koemme huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamisen. Huopakatot ovat monikäyttöisiä kattoja, jotka pysyvät suhteellisen vähällä vaivalla tiiviinä jopa 40 vuoden ajan.

Saatte meiltä asiantuntevaa, motivoitunutta ja asiakaslähtöistä palvelua myös peltikattojen, konesaumakattojen ja tiilikattojen korjaamisessa. Peltikatto on kustannustehokas katto, mikä palvelee jopa 50 vuotta, kun pikkuvauriot korjataan sitä mukaa, kun niitä ilmestyy. Vanhalla katolla esiintyy ruostetta, mikä suurentaa ruuvinreikiä ja ohentaa kattopeltejä. Pienet ruostevauriot on mahdollista korjata, mutta kauttaaltaan ruostunut katto on aika vaihtaa. Tiilikaton korjaustarpeet keskittyvät rikkinäisten tiilien uusimiseen, mutta myös aluskatteen korjaukselle voi alla tarvetta. Olipa kyseessä tiili- tai peltikatto, paras vakuutus katon vesivahinkoja vastaan on ehjä aluskate.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Viitasaarella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Viitasaarella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Viitasaaren alueella!