Katon korjaus Loppi

Monet erilaiset rasitukset voivat aiheuttaa sen, että katon korjaus Lopella muuttuu ajankohtaiseksi. Katonkorjaus voi johtua vaikkapa sammaleista, ilmansaasteista, katolla kävelemisestä, pakkasista tai auringon kuivattavasta vaikutuksesta. Sammalet ja aurinko sekä ilmansaasteet kuluttavat kattoa ja voivat saada sen jopa vuotamaan. Päällä kävely voi rikkoa kattotiiliä, joten varsinkin vanhalla tiilikatolla pitää tarkkailla askeleitaan. Liian kuumalla säällä huopakattokin saattaa antaa periksi askelten alla. Pakkanenkin rikkoo kattotiiliä, varsinkin, jos niiden sisään on imeytynyt runsaasti vettä.

Huopakaton korjaus voi johtua myös kovasta tuulesta. Kova tuuli on voinut repiä huopavuotia, tai irrottaa katosta IV-hormeja tai muita kattotarvikkeita. Palahuopakaton korjaustarpeet saattavat johtua lumesta, minkä putoaminen katolta on irrottanut lumiesteet tai kattotikkaat. Reiät on pikaisesti korjattava, jotta katon alle ei pääsisi lahoa ja hometta aiheuttavaa kosteutta. Kattokorjaus-palvelulta saat parasta palvelua kaikenlaisten huopakattojen korjaamisessa ja paikkaamisessa!

Ruoste tuhoaa peltikattoja, joten vältä siitä johtuvat kattokorjaukset ja maalauta peltikatto silloin tällöin. Kaikki naarmut kannattaa paikkamaalata heti, sillä ruoste voi alkaa levitä niiden kautta. Tiilikaton omistajan on hyvä varautua siihen, että katon ikääntyessä rikkinäisten tiilien vaihtotarpeet tulevat vain lisääntymään. Tiiliä voi rikkoa pakkasen ja kosteuden sekä varomattoman kattohuoltajan lisäksi myös myrsky, mikä paiskoo katolle oksia. Kattovuodon korjaus rikkinäisen tiilen kohdalta sujuu ilman märkien eristeiden vaihtoa tai muita yläpohjan korjaustöitä, jos katon alla on ehjä aluskate. Aluskatteen asennus ja korjaus pelastavat monelta isommalta korjausurakalta myös peltikaton omistajan. Aluskate vie vedet pois kattorakenteiden luota, jos kattoikkuna tai kattoluukku alkaa vuotaa, tai tuuli irrottaa jonkin kattopellin. Aluskate pelastaa kosteusvaurioilta myös silloin, jos piipun tai antennin juuresta alkaa vuotaa vettä.

Tilaa taloyhtiön tai omakotitalon tai kesämökin katonpaikkaus meiltä myös Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Janakkalassa, Karkkilassa, Riihimäellä, Tammelassa ja Vihdissä. Saat meiltä myös kerrostalojen, rivitalojen, mummonmökkien ja muiden rakennusten kattotarkastukset.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lopella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lopella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lopen alueella!