Katon korjaus Urjala

On varsin kätevää, että kaikenlaiset katon korjaukset Urjalassa voi tilata samasta osoitteesta. Olipa sinulla tasakatto tai harjakatto, tai tiilikatto tai konesaumakatto, voit luottaa saavasi meiltä parasta palvelua parhaaseen hintaan. Palvelemme niin taloyhtiöitä kuin kotitalouksiakin, joten kaikenlaiset omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai vaikkapa kesämökin korjaustarpeet voi uskoa meille.

Joskus katonkorjauksesta selvitään tekemällä täsmäpaikkaus. Ehkä katonpaikkaus on hoidettavissa vaihtamalla pari rikkinäistä tiiltä, tai ehkä riittää vuotavan läpiviennin tiivistys. Piipun juuren kohdalta alkava kattovuoto on yksi yleisimmistä korjaustarpeista, mutta satulakatto tai tasakatto voi alkaa vuotaa myös antennin juuresta, kattoikkunan läpiviennistä tai kattoluukun kohdalta. Mikäli aluskate on tarvittaessa korjattu, eli toisin sanoen sataprosenttisen ehjä, on tällaisen katon läpiviennin kohdalta alkaneen kattovuodon korjaus helppoa. Aluskate estää yläpohjan rakenteita kastumasta ja menemästä korjauskuntoon, vaikka katto vuotaisi läpiviennin tai esimerkiksi jiirin kohdalta.

Uusikin katto voi alkaa vuotaa, esimerkiksi silloin, jos lumi vetää lumiesteet ja kattotikkaat mukaansa, ja kattoon syntyy reikiä. Uusikin katto kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta kaikki mahdolliset vauriot päästäisiin korjaamaan jo varhaisessa vaiheessa, ja jotta vaurioita voitaisiin ehkäistä (esimerkiksi kiristämällä lumiesteiden kiinnikkeet). Olemme erityisen hyviä löytämään tapoja huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustarpeiden ehkäisemiseen, sillä tunnemme erilaiset bitumikatot läpikotaisin. Saatamme suositella esimerkiksi katon pinnoittamista, mikä ylläpitää huopakaton elastisuutta ja rasituksensietokykyä.

Ymmärrämme myös tiilikattojen ja peltikattojen korjausten päälle, ja osaamme tarvittaessa suositella esimerkiksi sammaleiden poistoa tiilikatolta tai peltikaton huoltomaalausta. Sammalet pahentavat tiilien rapautumista, joten sammaleetonta tiilikattoa pitää paikata vähemmän. Huoltomaalaus ehkäisee katon ruostumista, jolloin uusittavia kattopeltejä löytyy vähemmän. Tiedustele mitä tahansa katonkorjaukseen liittyvää myös Akaassa, Forssassa, Humppilassa, Hämeenlinnassa, Punkalaitumella, Sastamalassa, Tammelassa ja Vesilahdella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Urjalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Urjalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Urjalan alueella!