Katon korjaus Askola

Katon korjauksen Askolassa ei tarvitse olla kallista ollakseen hyvää. Meiltä tilattu katonkorjaus etenee sujuvasti ja etevimpien mahdollisten ammattilaisten toimesta, mutta hinta pysyy kurissa. Katonpaikkaus on edullisimmillaan, kun se tehdään mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Esimerkiksi huopakaton korjaus on kustannustehokkainta, jos katteeseen syntynyt reikä paikataan pian sen ilmestyttyä Jos katon paikkaaminen viivästyy, voidaankin jo tarvita yläpohjan korjausta ja märkien eristeiden vaihtoa. Palahuopakaton tai minkä tahansa muun katon korjaustarpeet huomataan tarpeeksi ajoissa, kun katto tarkastetaan läpikotaisin kahdesti vuodessa.

Kattotarkastuksen aikana kävellään läpi koko katon pinta: näin tulee huomattua esimerkiksi tarve korjata peltikattoa kiinnittämällä myrskyssä irronneet kattopellit takaisin paikoilleen, tai tarve tehdä rikkinäisten kattotiilien vaihtotöitä. Kattotarkastus ulottuu myös katon alle, jotta osaisimme tarvittaessa tarjota esimerkiksi aluskatteen korjaamista, eivätkä katon varusteetkaan jää tutkimatta. Jos kattotarvikkeet ovat huonosti kiinni katossa, voi lumi irrottaa lumiesteet tai tikkaat, ja tästä syntyy kattoon reikiä. Myös kattoläpivientien kunto tulee tarkastaa huolella, sillä katto saattaa vuotaa piipun juuresta, antennin juuresta, kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta. Katon läpivientien alttius vuotaa johtuu siitä, että läpivienti on loppujen lopuksi kattoon tehty reikä, minkä tiivisteet voivat pettää. Pikainen kattovuodon korjaus estää isommat vahingot, kuten katon alle syntyvät laho- ja homevauriot.

Luota meihin niin omakotitalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon kuin muidenkin rakennusten kattokorjauksissa. Saat kauttamme myös kattavat kattotarkastukset, joiden avulla mahdolliset puutteet, viat ja vauriot voidaan hoitaa pois päiväjärjestyksestä nopeasti ja edullisesti. Jos katto on kovin iäkäs tai sen vauriot ovat päässeet kehittymään pahoiksi, tarjoamme katon osittaisen korjauksen sijaan kattoremonttia. Siten katosta saadaan varmasti terve, tiivis ja turvallinen.

Askolan lisäksi meiltä saat katon korjaukset myös Myrskylässä, Mäntsälässä, Pornaisissa, Porvoossa ja Pukkilassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Askolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!