Katon korjaus Heinola

Olipa kyse kattovuodon korjaamisesta tai jostain muusta katonpaikkauksesta, tilaa katon korjaus Heinolaan Kattokorjaus-palvelulta. Teemme kaikenlaiset katonkorjaukset myös Asikkalassa, Hartolassa, Iitissä, Kouvolassa, Lahdessa, Mäntyharjulla, Pertunmaalla ja Sysmässä, ja aina yhtä nopeasti. Taloyhtiön, omakotitalon tai kesämökin katto onkin korjattava nopeasti, jotta ongelmat eivät pääse pahenemaan. Rikkinäisten tiilien vaihto tai esimerkiksi lumen irrottamien rännien tai tikkaiden jälkeensä jättämien kattoreikien paikkaus ei paljoa maksa, mutta tilanne muuttuu, jos vauriot jäävät korjaamatta. Kosteutta voi alkaa päästä katon alle, ja yläpohjan korjaustarpeet nostavat katon paikkaamisen hintaa tuntuvasti. Pahoiksi äityvät kosteusvauriot voivat tarkoittaa sitä, että katto on paras purkaa ja uusia. Rivitalon, kerrostalon ja muiden kattojen kunto kannattaakin tarkastaa usein, jotta huopakaton, tiilikaton, palahuopakaton tai peltikaton korjaustarpeet voitaisiin havaita ajoissa.

Huopakattojen korjaaminen ja uusiminen on erikoisalaamme. Kun jätät huopakattosi meidän vastuullemme, kestää se pitkään tiiviinä ja kokonaiskustannuksiltaan varsin edullisena. Joka kevät ja syksy tekemiemme kattotarkastusten ansiosta osaamme ehkäistä kaikille katoille tyypilliset läpivientivuodot ja muut ongelmat. Jos läpivientien tiivisteitä ei uusita ajallaan, voi katto alkaa vuotaa kattoluukun tai kattoikkunan kohdalta, tai piipun tai antennin juuresta. Pienikin kattovuoto voi kastella kattorakenteet ja eristeet, joiden uusiminen aiheuttaa lisäkustannuksia. Huopakaton korjaustarpeita voidaan ehkäistä myös sammaleenpoiston ja katon pinnoituksen avulla.

Kattotarkastusten lisäksi kattovuotoihin kannattaa varautua uusimalla tai korjaamalla katon aluskate, jos se vaikka repeää. Aluskate on yksi tärkeimmistä kattokokonaisuuden osista, ellei jopa tärkein. Jos katto vuotaa saumoista, jiireistä tai vaikka harjatiilen kohdalta, vie aluskate kaiken kosteuden pois katon alta. Kattovuodon korjaamiseksi riittää siis pelkkä ulkokatteen tiivistys. Aluskatteen avulla voidaan ehkäistä myös tiili- ja peltikatoille tyypillistä kondenssivettä, mikä voi aiheuttaa aivan samanlaisia kosteus- ja muun muassa homevaurioita kuin vuotava katto.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Heinolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Heinolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Heinolan alueella!