Katon korjaus Hamina

Esimerkiksi kattovuoto on sellainen asia, että katon korjaus Haminassa ei voi odottaa. Katonkorjauksen tilaamisella ja toteuttamisella on kiire myös silloin, jos puu kaatui katolle, tai jos myrsky irrotti kattopellit. Tilaa katonpaikkaus Katonkorjaus-palvelulta, niin sinun ei tarvitse odotella turhia. Kiirehdimme paikalle korjaamaan huopakattoa, palahuopakattoa, tiilikattoa tai huopakattoa. Jos on kyse siitä, että lumi on irrottanut katosta tikkaat ja lumiesteet, paikkaamme kattoon syntyneet reiät ja kiinnitämme kattovarusteet takaisin omalle paikalleen. Jos taas on kyse kattovuodon korjaamisesta, paikannamme vuotokohdan ja arvioimme sattuneet vahingot. Joissain tapauksissa on paras purkaa ja uusia katto, varsinkin katon ollessa iäkäs (tai yläpohjan korjaustarpeiden ollessa erittäin mittavia). Jos kyse on vaikkapa vuotavasta läpiviennistä, tiivistämme vuotavan piipun tai antennin juuren, vaihdamme märät eristeet ja tarvittaessa uusimme lahot puuosat. Jos aluskate on säilynyt koko vuodon ajan ehjänä, on katon kunnostaminen vielä helpompaa. Silloin se, että kattoikkuna, kattoluukku tai muu läpivienti vuotaa, ei aiheuta vielä harmia yläpohjarakenteisiin. Kannattaa siis olla kaukaa viisas, ja korjauttaa katon vesivahinkoja ehkäisevä aluskate heti tarpeen tullen.

Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja kesämökin katto on hyvä tarkastaa puolen vuoden välein, sillä näin taloyhtiön tai pientalon katto ei jää korjaajaa vaille. Kattotarkastus kertoo ajoissa siitä, jos palahuopakaton kattoikkuna on korjattava, tai jos peltikatolla on pikaisesti korjattavia reikiä. Tiilikaton tarkastuksen jälkeen tiedämme, ovatko kaikki kattotiilet ehjiä, vai onko joitain tiiliä uusittava. Huopakatolta saattaa paljastua tiivistettäviä saumoja tai muuta paikattavaa. Tukkoon mennyt kattokaivo voisi pian johtaa kattovuotoon, mutta sekin saadaan estettyä ajoissa säännöllisten katon kuntotarkastusten avulla. Kattotarkastus kertoo myös huoltotarpeista. Kattohuoltojen avulla tiili-, pelti- tai bitumikattoa on korjattava vähemmän, ja uusittava harvemmin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Haminassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Haminassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Haminan alueella!