Katon korjaus Multia

Katon korjaus Multialla voidaan hoitaa ainakin kolmella tapaa, eli hyvin, huonosti tai hyvin huonosti. Jos katonkorjaus hoidetaan epäsopivalla ja epäammattimaisella tavalla, ei katon ongelmia saada poistettua, vaan ne voivat jopa lisääntyä. Jätä katonpaikkaus Kattokorjaus-palvelun huoleksi, niin katto tulee korjattua kerrassaan erinomaisella tavalla, eikä uusista vaurioista tarvitse olla huolissaan. Jos katto on kauttaaltaan rapistunut ja haurastunut, suosittelemme katon uusimista, sillä tällainen katto ei enää pidä luotettavalla tavalla vettä. Jos katto ei pidä vettä, voi rakennukseen syntyä kosteusvaurioita sekä muun muassa homekasvustoja, joilla on haitallinen vaikutus asukkaiden terveyteen.

Kattoremontti ei kuitenkaan ole meillä ensimmäisenä mielessä, vaan ensin selvitämme tavat korjata omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai kerrostalon katto. Kattokorjaus-palvelu on haka korjaamaan varsinkin huopakattoja ja palahuopakattoja, mutta luota meihin myös tiilikattojen ja peltikattojen korjaamisessa. Meillä on pitkä kokemus kaikenlaisista katoista, ja lisäksi tiedämme monet konstit uusien vaurioiden ehkäisemiseen ennalta.

Taloyhtiönkin kattona voi olla palahuopakatto. Palahuopakaton korjaus voi liittyä esimerkiksi kattoreikien tiivistämiseen. Reikiä voi löytyä katosta varsinkin keväällä, jos katolta pudonnut lumitaakka on onnistunut irrottamaan lumiesteet tai lapetikkaat katosta. Huopakatolla voidaan joutua korjaamaan auenneita saumoja tai vuotavia jiirejä. Saumat on voinut aukaista sammal, kun taas vuotavista sisätaitteista voidaan syyttää kattolunta.

Aluskatteen korjaus on tärkeä peltikaton korjaus, sillä peltikatto saattaa tarvita useampaankin otteeseen kattovuodon korjausta. Ehjä aluskate pitää vedet poissa yläpohjasta, eikä sitä näin ollen tarvitse lainkaan korjata. Tiilikatto voi tarvita rikkinäisten tiilien vaihtamisen lisäksi myös vuotavan läpiviennin korjaamista. Totta puhuen, kattoikkuna tai kattoluukku voi alkaa vuotaa millä tahansa katolla. Myös antennin ja piipun juuri ovat paikkoja, mitkä saattavat alkaa vuotaa. Ota silloinkin yhteyttä Kattokorjaus-palveluun – myös Keuruulla, Petäjävedellä, Saarijärvellä, Uuraisissa sekä Ähtärissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Multialla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Multialla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Multian alueella!