Katon korjaus Rusko

On erityisen kannattavaa tilata katon korjaus Ruskoon Kattokorjaus-palvelulta, sillä me teemme katonkorjaukset varsin mainiolla hinta-laatusuhteella. Toimimme myös Aurassa, Liedossa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Pöytyällä, Raisiossa ja Turussa. Kilpailukykyisen hinnan juuri sinun omakotitalosi tai kesämökkisi tai teidän rivitalonne tai kerrostalonne katonpaikkauksesta saa ottamalla yhteyttä ja sopimalla arviointikäynnistä. On myös toinen syy sille, miksi oman tai taloyhtiön katon korjaus on niin kannattavaa tilata meiltä. Se on se, että suhtaudumme työhömme hyvin kokonaisvaltaisella otteella. Kun tulemme paikan päälle, tutkimme koko katon ja sen alapuoliset rakenteet.

Jos kattotarkastusta ei tehtäisi näin perustavanlaatuisella otteella, voisivat yläpohjan korjaustarpeet jäädä huomaamatta. Jos paikkaisimme vain katon emmekä tarkastaisi katon alapuolisten rakenteiden kuntoa, voisi esimerkiksi aluskate jäädä uusimatta. Se ei olisi hyvä asia, sillä vain tiivis aluskate estää laho- ja homevauriot, jos katto vuotaa esimerkiksi piipun juuresta tai kattoluukun kohdalta. Tutkimme myös sen, onko katolla jotain muuta korjattavaa. Ehkä olet tilannut meidät paikkaamaan lumen irrottamien lumiesteiden ja kattotikkaiden jälkeensä jättämiä reikiä, mutta kattotarkastus paljastaa, että myös vuotava antennin juuri tai kattoikkuna kannattaisi tiivistää. Mietimme myös sitä, voitaisiinko kattoa huoltaa niin, että uusia vaurioita syntyisi epätodennäköisemmin.

Olemme erityisen hyviä löytämään tapoja huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustarpeiden ehkäisemiseksi, sillä meillä on paljon kokemusta bitumikatoista. Kattovuodon korjaus huopakatolla on vähemmän todennäköistä, kun katteen pinta pidetään joustavana ja rasituksensietokykyisenä pinnoittamalla se uudestaan. Myös katon puhdistus ja sammaleiden poisto auttavat asiaa. Kattomaalaaminen vähentää tarpeita korjata peltikattoa, ja rikkinäisten tiilien vaihtoa voidaan vähentää pinnoittamalla vanha tiilikatto uudestaan. Katon läpiviennit ja koko katto kannattaa tarkastaa puolivuosittain, jotta tarvittavat tiivistykset voitaisiin tehdä ennen, kuin katon alle pääsee vettä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ruskossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ruskossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ruskon alueella!