Katon korjaus Laukaa

Jos katto vuotaa tai siinä on huonokuntoisia kohtia, mitkä eivät pidä vettä enää kauaa, on edessä katon korjaus Laukaassa. Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin taloyhtiön katto saadaan taas ensiluokkaiseen kuntoon. Kerrostalojen ja rivitalojen kattojen lisäksi korjaamme myös kaikkien omakotitalojen, kesämökkien, piharakennusten ja muiden kiinteistöjen katot. Katonkorjaus palauttaa katon vedenpitävyyden, eikä yläpohjan korjaustöitä (kuten homeisten eristeiden uusimisesta) tarvitse enää pelätä.

Sekä huopakaton että palahuopakaton korjaus on meille todella tuttua. Osaamme korjata auenneet saumat, vuotavat jiirit ja kattoon tulleet reiät. Reikiä voi aiheuttaa esimerkiksi katolta alas valuva lumikuorma, mikä tempaisee lumiesteet tai kattotikkaat irti. Tarvittaessa suosittelemme kattoremonttia, mutta silloin meillä on hyvät perusteet, kuten katon korkea ikä (huopakatolla se tarkoittaa noin 40 vuotta) tai katon vaurioiden pahalaatuisuus.

Peltikaton korjaustarpeita voi estää maalaamalla katon, sillä suojaamaton katto ruostuu, ja ruostevauriot voivat saada katon vuotamaan. Myös myrsky voi rikkoa peltikattoa, ja se on korjattava kiinnittämällä irronneet peltilistat takaisin paikoilleen.

Tiilikaton korjaaja joutuu usein vaihtamaan rikkinäisiä tiiliä. Koska tiiliä voi hajota koska vain, on aluskatteen tärkeää olla kunnossa. Aluskate pitää katon alapuoliset rakenteet kuivina, vaikka katto joskus vuotaisikin. Aluskatteen korjaus tarkoittaa käytännössä aina samaa kuin aluskatteen uusiminen.

Kattovuodon korjaus johtuu melko usein vuotavista läpivienneistä, eli esimerkiksi siitä, että antennin tai piipun juuri vuotaa. Myös kattoikkuna tai kattoluukku voivat saada aikaan kattovuodon. Jos kattoläpiviennit on asennettu meidän ammattilaistemme toimesta ja ne tarkastetaan kahdesti vuodessa, voit olla rauhallisin mielin – nämä varotoimenpiteet vähentävät merkittävästi läpivientivuotoja.

Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja tilaa kohtuuhintainen ja ammattitaidolla tehty katon korjaus! Laukaan lisäksi palvelemme kaikkia asiakkaita myös Hankasalmella, Jyväskylässä, Konnevedellä, Toivakassa, Uuraisissa sekä Äänekoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Laukaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Laukaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Laukaan alueella!