Katon korjaus Siuntio

Katon korjaus Siuntiossa kannattaa tilata Kattokorjaus-palvelulta, olipa kyse kattovuodon korjaamisesta, reikiintyneistä ränneistä, rikkinäisten tiilien vaihtamisesta tai vaikkapa aluskatteen vaihtamisesta. Teemme kaikki katonkorjaukset yhtä tasokkaasti ja tarmokkaasti, ja katonpaikkauksesta on luvassa aina yhtä mainio tarjous. Kuulet tarjouksemme omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katon korjauksesta ottamalla yhteyttä ja sopimalla kanssamme arviointikäynnistä. Palvelemme myös Inkoossa, Kirkkonummella, Lohjalla ja Vihdissä, joten tilaa tasakaton, harjakaton tai muun satulakaton korjaus myös näille paikkakunnille meiltä.

Olemme erityisen kiinnostuneita korjaamaan kaikki huopakatot ja palahuopakatot, sillä missiomme on todistaa, että nämäkin katot kestävät oikein ylläpidettyinä jopa 40 vuotta. Huopakaton korjaus voi tarkoittaa esimerkiksi saumojen tiivistämistä tai lumen irrottamien lumiesteiden ja tikkaiden tekemien reikien paikkaamista. Tarvetta voi olla myös vuotamaan herenneen läpiviennin korjaamiselle. Tällaisia vaurioita voi esiintyä millä tahansa katolla, sillä piipun juuri, antennin juuri, kattoikkuna ja esimerkiksi kattoluukku voivat alkaa vuotaa talven mittaan. Aina vuotavan katon korjaaminen ei tarkoita tarvetta korjata myös lahon vaurioittamia yläpohjarakenteita ja uusia eristevilloja. Jos katon paikkaus tilataan nopeasti, estänee aluskate yläpohjan rakenteiden kastumisen. Seuraathan aluskatteen kuntoa, jotta voit tarvittaessa tilata meidät sitä korjaamaan tai uusimaan. Onneksi aluskatteet ovat sen verran kestäviä, etteivät ne hevillä hajoa.

Peltikaton korjaus voi tarkoittaa aluskatteen ja läpivientien korjaamisen lisäksi myös ruostevaurioiden kunnostamista. Tiilikatolla saatetaan tarvita esimerkiksi lahojen räystäslautojen uusimista. Yksityisasiakas tai taloyhtiö saa meiltä parasta palvelua riippumatta siitä, kuinka iso tai pieni katonkorjausurakka on kyseessä. Luota meihin myös säännöllisissä kattotarkastuksissa, joiden ansiosta katto voidaan kunnostaa jo varhaisessa vaiheessa – eli siinä vaiheessa, kun katon korjaus ja paikkaus on tehtävissä hyvin edullisesti.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Siuntiossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Siuntiossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Siuntion alueella!