Katon korjaus Ulvila

Tilaat kaikki katon korjaukset Ulvilassa kätevästi tästä samasta osoitteesta. Ota yhteyttä, olipa kyse taloyhtiön katonpaikkauksesta (kuten rikkinäisten tiilien vaihtamisesta) tai jostain isommasta katonkorjauksesta, kuten lumen alla notkolle painuneen katon oikaisusta. Niin kerrostalon, omakotitalon, kesämökin kuin rivitalonkin katto kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa, ja oikeat ajat kattotarkastuksen suorittamiseen ovat aikainen kevät sekä myöhäinen syksy. Kevään kattotarkastus auttaa huomaamaan kaikki lumen tai pakkasen aiheuttamat vauriot ajoissa. Voi olla, että rikkinäisten tiilien lisäksi myös aluskatetta on korjattava, sillä kosteus voi saada sen haurastumaan. Ehkä lumi on irrottanut lumiesteiden ja kattotikkaiden kaltaisia kattovarusteita pudotessaan katolta alas – tämä jättää katteeseen reikiä ja repeytymiä, mitkä pitää pikaisesti korjata. Lumen paino on voinut saada katon läpiviennit tai saumat vuotamaan. Kattoikkunan, kattoluukun, antennin juuren tai piipun juuren kohdalta alkavan kattovuodon voi ehkäistä seuraamalla läpiviennin tiivisteiden kuntoa siltä varalta, että ne on aika uusia. Tilaat meiltä niin kattotarkastukset kuin kaiken sorttiset kattokorjaukset myös Ulvilan naapurikunnissa eli Porissa, Harjavallassa, Kokemäellä, Nakkilassa sekä Sastamalassa.

Pidämme kovasti huopakatoista, joten olemme ehdottomasti oikea paikka ottaa yhteyttä, jos huopakatolla tai palahuopakatolla on jotain korjattavaa. Riippuu tapauksesta, miten bitumikatto kunnostetaan. Joskus riittää pelkkä paikkapalan liimaaminen katteessa olevan reiän päälle, kun taas joskus joudutaan korjaamaan myös yläpohjaa. Mikäli kosteus on päässyt katon alle, voidaan yläpohjan eristeitä joutua uusimaan ja lahon vaurioittamia kattorakenteita purkamaan. Kattovuodon korjaus voi vaatia kattoremonttia, jos katolla alkaa jo olla ikää lähemmäs 40 vuotta.

Tunnemme myös tiilikatot ja osaamme toteuttaa kaikki erilaiset korjaukset tiilikatoilla. Osittainen tiilikattoremontti on yksi mahdollinen tapa palauttaa tiilikaton tiiviys. Myös peltikatto voidaan uusia osittain, jos muut kattokorjaukset eivät ole kannattavia toteuttaa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ulvilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ulvilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ulvilan alueella!