Katon korjaus Kittilä

Kattokorjaus-palvelulta voi tilata minkä tahansa katon korjauksen Kittilään, korjaammehan sekä taloyhtiöiden että yksityisasiakkaiden tiilikatot, huopakatot, peltikatot ja palahuopakatot samalla, luotettavalla ammattitaidolla. Olemme aina valmiina korjaamaan vuotavan huopakaton tai esimerkiksi palahuopakaton, minkä paanut pitää liimata takaisin paikoilleen. Ehkä sammal on saanut bitumikaton saumat irvistämään, tai aurinko on kuivattanut vanhan vuodan niin, että se on alkanut halkeilla? Ei hätää – tilaa katonkorjaus Kattokorjaus-palvelulta, niin kattosi on pian taas kunnossa.

Katon korjaus Kittilässä voi liittyä lumen tai myrskyn tekemiin vaurioihin

Korjaamme myös ruosteen tai esimerkiksi myrskyn runtelemat peltikatot. Peltikaton alla oleva aluskatekin saattaa vaatia korjaamista. Kattovuodon korjaus pelti- tai tiilikatolla ei vaadi ehkä lainkaan yläpohjan korjaustöitä, jos aluskate on ehjä. Aluskate kuljettaa piipun juuresta tai muusta kohtaa vuotavat vedet pois katolta, joten puurakenteet eivät ala lahota, eivätkä eristeet homehtua. Tiilikatto saattaa vuotaa vaikkapa rikkinäisten tiilien kohdalta – rikkinäiset tiilet onkin käytävä säännöllisesti etsimässä ja uusimassa – tai jostain läpiviennistä.

Läpivientivuodot ovat tyypillisiä kaikkialla Suomessa. Lumen paino saattaa rasittaa esimerkiksi antennin juurta niin paljon, että se alkaa vuotaa katon alle. Myös kattoikkuna tai kattoluukku saattavat alkaa vuotaa, siksi niiden tiivisteiden kunto on hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa.

Katonpaikkaus liittyy Kittilässä usein lumen tekemiin vaurioihin. Jos lunta on katolla liikaa, saattaa katto painua notkolle. Kevytrakenteisempien ulkorakennusten katot saattavat jopa sortua lumen painon alla. Kun lumi tulee vauhdilla alas katolta, saattaa se repiä kattotarvikkeita irti katosta. Lumiesteiden, IV-hormien tai esimerkiksi lumiesteiden irtoaminen jättää kattoon reikiä ja muita vaurioita. Tilaa lumenpudotus ajoissa, niin vältät monet lumen tekemät vauriot.

Kun tarvitset apua, saat sitä meiltä helposti ja nopeasti. Tilaa omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katonpaikkaus meiltä niin Kittilässä, Enontekiöllä, Inarissa, Kolarissa, Muoniossa, Rovaniemellä kuin Sodankylässäkin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kittilässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kittilässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kittilän alueella!