Katon korjaus Lieto

Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai esimerkiksi kesämökin katon korjaus Liedossa ei kestä kauaa, kun asialla on Katonkorjaus-palvelu. Kun otat yhteyttä ja tilaat kattovuodon korjauksen tai jonkin muun katonpaikkauksen, emme viivyttele avun tarjoamista, vaan kiirehdimme paikalle. Paikan päällä selvitämme sen, missä kunnossa katto on, ja kuinka katonkorjaus kannattaa toteuttaa. Etukäteen on lähes mahdotonta sanoa varmasti, miten esimerkiksi huopakaton korjaus on paras suorittaa. Kun pääsemme näkemään taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katon omin silmin, osaamme kertoa parhaat tavat huopa- tai palahuopakaton korjaamiseen – onhan meillä pitkä kokemus bitumikatoista. Kauttamme saat pesunkestävää ammattiosaamista myös tiilikattojen ja peltikattojen korjaamiseen.

Katon korjaus saattaa olla ohi jo parissa tunnissa. Mitä aikaisemmassa vaiheessa katon paikkaus tilataan, sitä nopeammin (ja edullisemmin) se on mahdollista tehdä. Mikäli katon alle olisi jo ehtinyt päästä kosteutta ja syntyä laho- tai homevaurioita, pidentäisivät aluskatteen korjaus ja erilaiset yläpohjan korjaustyöt katon korjauksen kestoa. Samalla nousisivat katon kunnostuksesta aiheutuvat kustannukset, joten katon kunto on syytä tarkastaa pari kertaa vuodessa. Tihein toistuvien kattotarkastuksien ansiosta katon kunnossa tapahtuneet muutokset huomataan ennen, kuin on liian myöhäistä.

Esimerkiksi vuotava läpivienti voi johtaa katon vesivahinkoon, jos antennin tai piipun juurta ei tiivistetä ajoissa. Kattoluukku tai kattoikkunakin saattaa alkaa vuotaa, joten erityisesti kaikkien kattoläpivientien kuntoa on hyvä seurata. Perusteellinen kattotarkastus (tällaisetkin kattotyöt saat Liedossa ja Liedon naapurikunnissa meidän kauttamme) ulottuu myös katon alle ja katon varusteisiin. Jos lumiesteiden tai vaikkapa kattotikkaiden kiinnikkeet ovat löysällä, tarjoamme niiden kiristämistä – näin estetään katon varusteiden irtoaminen lumen mukana, ja kattoreikien synty. Et saa meiltä vain kattokorjauksia, vaan myös vinkkejä katon pitämiseen paremmassa kunnossa, joten ota yhteyttä Liedossa, Aurassa, Kaarinassa, Marttilassa, Paimiossa, Pöytyällä ja Turussa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Liedossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Liedossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Liedon alueella!