Katon korjaus Valkeakoski

Kattokorjaus-palvelun ammattilaisten toteuttama katon korjaus Valkeakoskella johtaa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, eli kestävään kattoon, mikä pitää vettä luotettavalla tavalla. Katonpaikkausta voidaan tarvita uudellakin katolla, joten jokaisen kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai omakotitalon katto kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Jos oman tai taloyhtiön katossa ilmenee jotain korjattavaa, ottakaa yhteyttä meihin, niin katto saadaan kuntoon ehkä jo ennen, kuin kosteus pääsee tekemisiin katon alla olevien rakenteiden kanssa. Yläpohjan korjaaminen ei ole kovin edullista, sillä puurakenteiden uusiminen ja märkien eristeiden vaihto aiheuttavat tunti-, materiaali- ja jätteidenkäsittelyveloituksia. Teemme kattovuotojen ja yläpohjarakenteiden korjaukset aina mahdollisimman hyvään hintaan, joten meihin kannattaa ottaa yhteyttä silloinkin, kun tarvetta on isommallekin katonkorjaukselle. Kunnostamme erilaiset katot myös Valkeakosken naapurikunnissa Akaassa, Hattulassa, Hämeenlinnassa, Kangasalla, Lempäälässä sekä Pälkäneellä.

Pidämme varsinkin huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamisesta, ja löydämme aina parhaat tavat bitumikaton paikkaamiseen tai muuhun kunnostamiseen. Kattoon saattaa syntyä reikiä, vaikka katto olisi ajantasaisesti huollettu. Reikiä voi aiheuttaa esimerkiksi lumi, mikä tulee vauhdilla alas katolta. Lumiesteet tai kattotikkaat saattavat lähteä lumen mukaan, minkä lisäksi lumen paino voi saada katon läpiviennit vuotamaan. Jos vuotava piipun juuri, kattoikkuna, antennin juuri tai kattoluukku korjataan nopeasti, eivät yläpohjarakenteet ehkä ehdi lainkaan kastua.

Peltikatolta saattaa puuttua peltilistoja tai kattopeltejä, jos alueella on riehunut kova myrsky. Tällaiseen peltikaton korjaamiseen voi saada vakuutuskorvauksia, toisin kuin lumen aiheuttamien vaurioiden korjaamiseen tai rakenteiden ikääntymisestä ja haurastumisesta johtuvan kattovuodon paikkaamiseen. Tiilikaton korjaus tarkoittaa hyvin usein rikkinäisten tiilien vaihtamista, mutta joskus kyse voi olla myös aluskatteen korjaamisesta. Tiilet hajoilevat varsinkin leutoina talvina, kun tiilen sisään päässyt kosteus jäätyy ja sulaa yhä uudelleen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Valkeakoskella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Valkeakoskella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Valkeakosken alueella!