Katon korjaus Fiskars

Jos katon korjaus Fiskarsissa jää väliin, voi katon alle päästä vettä. Kosteus aiheuttaa erilaisia yläpohjaa koskevia korjaustarpeita, kuten villojen vaihtoa ja lahovaurioiden kunnostamista. Ylimääräisiin korjauksiin menee enemmän rahaa kuin peltikattoon, huopakattoon tai tiilikattoon ilmestyneet pikkuvian tiivistämiseen ajoissa. Ota yhteyttä ja tilaa katonkorjaus heti Katonkorjaus-palvelun asiantuntevilta kattoammattilaisilta! Katonpaikkaus tehdään tapauskohtaisesti. Jos kyseessä on yhden suosikkikattomme, eli huopakaton paikkaus, se voi tarkoittaa saumojen tiivistämistä, kattoreikien paikkaamista, ilmakuplan puhkaisemista tai vaikka vuotavan läpiviennin korjaamista. Samankaltaisia töitä on odotettavissa myös silloin, kun on kyseessä palahuopakaton korjaus. Ajoissa korjatut huopakatot kestävät jopa nelisenkymmentä vuotta.

Peltikaton korjaus voidaan tehdä uusimalla vääntyneet tai ruosteiset kattopellit, kiinnittämällä irronneet peltilistat kattoon tai vaikka tekemällä peltikaton osittainen vaihto. Tiilikaton paikkauksista tulee ensimmäisenä mieleen rikkinäisten tiilien vaihto, mutta yleisiä korjaustöitä ovat myös kattoikkunan ja kattoluukun kohdalta alkaneiden kattovuotojen korjaukset. Kaikkien kattojen läpiviennit, kuten kattoikkunat, savupiippu, antenni ja IV-hormit voivat alkaa vuotaa, joten läpivientien tiivisteiden kulumista on syytä seurata. Pelti- tai tiilikaton omistajan tulee seurata myös katon aluskatteen kuntoa, ja tilata meidät korjaamaan tai uusimaan se tarvittaessa. Aluskate tekee mahdollisten kattovuotojen korjaamisesta helpompaa, sillä se suojaa kattorakenteita kastumiselta. Lisäksi aluskate estää yläpohjaan päässyttä vesihöyryä tiivistymästä kosteudeksi.

Omakotitalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon ja piharakennuksien katot on hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta mahdollisiin ongelmiin voidaan puuttua, ja jotta katon kuntoa voidaan tukea erilaisilla kattohuolloilla. Lumi voi irrottaa lumiesteet, rännit tai esimerkiksi tikkaat katosta, jos kattotarvikkeiden kiinnikkeet ovat päässeet löystymään. Ruoste voi saada katon vuotamaan, ja sammal nopeuttaa katon ikääntymistä ja sen kunnon heikkenemistä. Kaikkiin tämänkaltaisiin asioihin voidaan puuttua jo etukäteen, jos taloyhtiön tai pientalon katto tarkastetaan usein.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Fiskarsissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Fiskarsissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Fiskarsin alueella!