Katon korjaus Riihimäki

Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja kesämökin katon korjaus Riihimäellä onnistuu takuuvarmasti, kun asioit Kattokorjaus-palvelun kanssa. Tarvitsitpa lumen irrottamien kattotikkaiden ja lumiesteiden aiheuttamien reikien paikkaamista, kattovuodon korjaamista tai vaikkapa ruosteisten rännien uusimista, ota yhteyttä. Löydämme parhaat ratkaisut joka tilanteeseen, ja suosittelemme kattoremonttia vasta, kun se osoittautuu todistettavasti parhaaksi ratkaisuksi.

Korjaamme nopeasti myös taloyhtiöiden katot. Nopeus onkin näissä asioissa valttia, ja kokenut kattoammattilainen osaa toimia nopeasti ollen silti hosumatta turhia ja tekemättä huolimattomuusvirheitä. Erityisen tärkeää on tilata ja aloittaa katonkorjaus nopeasti, sillä jos katon alle pääsee kosteutta, voivat kosteusvaurioiden korjaustarpeet yläpohjassa nostaa kattourakan hintaa tuntuvasti. Kosteusvaurioilla voi olla vaikutusta myös asunnon sisäilman laatuun.

Katon alle voi päästä vettä vuotavasta piipun juuresta tai muusta läpiviennistä. Myös rikkinäinen tiili, mitä ei ole vaihdettu, voi saada aikaan kattovuodon. Tiilikaton alla on aluskate, mikä suojaa kattorakenteita vuotovesiltä, mutta aluskatekin voi kulua puhki. Mikäli aluskatetta ei aikanaan korjata, ei se enää pysty ehkäisemään katon vesivahinkoja. Huopakatto tai mikä tahansa muu katto pidetään kunnossa tarkastamalla se kahdesti vuodessa. Kattotarkastuksen aikana pidämme silmät auki irvistävien saumojen, vuotavien antennin juurten ynnä muiden läpivientien sekä kattoreikien varalta. Tutkimme, onko kattoikkunan tai kattoluukun tiivisteet aika uusia, jotta ne eivät alkaisikaan vuotaa. Pohdimme myös tapoja palahuopakaton tai huopakaton kunnon kohentamiseen ja uusien vaurioiden ehkäisemiseen, ja niitä huopakattoammattilaisemme tietävätkin runsain mitoin. Esimerkiksi suojapinnoitteen uusimisesta voi olla apua.

Peltikattoa on korjattava vähemmän, kun se maalataan kahdesti vuodessa ruosteen ehkäisemiseksi. Tiilikatolla esiintyy vähemmän vaihdettavia tiiliä, kun katto puhdistetaan sammaleista ja pinnoitetaan uusien sammaleiden ehkäisemiseksi. Olipa katto tiilikatto, peltikatto tai huopakatto, ota yhteyttä meihin – myös Janakkalassa, Hausjärvellä, Hyvinkäällä ja Lopella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Riihimäellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Riihimäellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Riihimäen alueella!