Katon korjaus Lahti

Kattoremontti vai katon korjaus – kumpi on parempi vaihtoehto Lahdessa? Riippuu täysin tapauksesta, onko kattoremontti parempi vaihtoehto kuin katon korjaus. Katonkorjaus on edullisempaa, joten tutkimme aina ensin se, voidaanko omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katto vielä paikata. Jos kyseessä on huopakatto, joista meillä on pitkä kokemus, voi katonpaikkaus tarkoittaa vaikka saumojen tiivistämistä. Myös kattoreikien paikkaus on melko tavallinen huopakaton tai palahuopakaton korjaus. Reikiä voi aiheuttaa esimerkiksi myrsky tai katolta alas valuva lumi, mikä repii kattotikkaat tai lumiesteet irti katosta. Kattoremonttia tarvitaan vain silloin, jos katon vauriot ovat levinneet yläpohjaan, ja sitä on korjattava mittavasti – esimerkiksi uusimalla lahot puuosat. Toinen syy katon uusimiselle olisi se, että katolla on jo niin paljon ikää, että katon paikkaukset ovat menettäneet tehonsa. Kovin vanhaa huopakattoa, peltikattoa tai tiilikattoa ei enää voida korjata niin, etteikö se voisi taas kohta alkaa vuotaa.

Katon korjaus laadukkaasti ja asiantuntevasti

Peltikaton korjaus kannattaa suorittaa, jos katto on alle 50-vuotias, eikä katon alla ole pahoja laho- tai homevaurioita. Peltikaton korjaaminen tapahtuu esimerkiksi kiinnittämällä irronneet kattopellit paikoilleen tai korjaamalla vuotava läpivienti. Kattoikkuna ja kattoluukku voivat alkaa vuotaa millä katolla tahansa.

Tiilikaton korjaamisesta tulee ensimmäisenä mieleen rikkinäisten tiilien vaihto, mutta myös aluskatteen korjaamista saatetaan tarvita. Aluskate estää katon alle mahdollisesti pääsevää vettä aiheuttamasta vesivahinkoa. Tiilikattoremontin aika on ehkä vasta siinä vaiheessa, kun katto on seitsemänkymppinen.

Kattovuodon korjaus kannattaa tilata heti, johtuipa taloyhtiön tai yksityisasiakkaan talon katon vuoto mistä syystä hyvänsä. Jos katto ei ole vuotanut vielä kovin kauaa, ei kattoa tarvitse uusia. Kattovuodot ja kattovuodoksi muuttua uhkaavat vauriot havaitaan tarpeeksi ajoissa, kun katto tarkastetaan joka kevät ja syksy. Ota yhteyttä katon kuntotarkastusten tai katon korjaustarpeiden tiimoilta myös Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Iitissä ja Orimattilassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lahdessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lahdessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lahden alueella!