Katon korjaus Virolahti

Tahdomme tehdä sinunkin kattosi korjauksen Virolahdella, joten ota yhteyttä niin omakotitalon, kesämökin, kerrostalon kuin rivitalonkin katonpaikkausten tiimoilta. Emme veloita taloyhtiöitäkään kohtuuttomasti, vaan laskemme aina yhtä mainion tarjouksen katonkorjaukselle. Jotta hinta olisi paikkansa pitävä ja jotta voisimme alkaa saman tien suunnitella kattovuodon korjausta tai muuta urakkaa, tulemme laskemaan tarjousta paikan päälle. Paikan päällä selviää, onko vuotava kattoikkuna jo aiheuttanut yläpohjaan kosteusvaurioita, ja pitääkö märät eristeet vaihtaa.

Myös piipun juuri on voinut ruveta vuotamaan. Lumen paino tai ajan hampaasta johtuva haurastuminen voivat saada katon vuotamaan läpiviennin (myös antennin juuren ja kattoluukun) kohdalta. Lumesta ja pakkasesta voi syntyä muitakin korjaustarpeita. Ulkorakennuksen katto voi jopa romahtaa lumikuorman painon alla, mutta asuinrakennukset tehdään vahvemmiksi. Voi kuitenkin käydä niin, että jokin sauma alkaa vuotaa, tai että kattoon syntyy reikiä lumen irrottaessa kattotikkaat ja lumiesteet.

Erityisen mieluisaksi me koemme huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamisen, sillä huopakatto on kaikin puolin mainio katto. Se pysyy suhteellisen vähällä vaivannäöllä tiiviinä jopa 40 vuotta, ja se sopii lähes rakennukseen kuin rakennukseen. Sitä on myös helppo työstää, mikä saattaa olla yksi tekijä huopakattorakkaudellemme. Palvelumme laatu on kiistaton myös peltikattoja ja tiilikattoja korjatessa. Vanhalla peltikatolla esiintyy ruostetta, mikä saa kattopellit ohenemaan ja ruuvinreiät kasvamaan. Jos ruostevaurioita on paljon, ei peltikattoa kannata korjata, vaan kattopeltien vaihto kuulostaa paremmalta idealta. Sama juttu tiilikatolla – jos rikkinäisiä tiiliä on paljon tai peräti valtaosa, osittainen tai kokonainen tiilikattoremontti on paras tapa varmistaa katon tiiviys. Tiilikaton ja peltikaton paras vakuutus katon vesivahinkoja vastaan on kuitenkin ehjä aluskate, joten älä jätä aluskatettakaan korjaamatta. Me korjaamme mitä vain kattoon liittyvää myös Haminassa ja Miehikkälässä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Virolahdella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Virolahdella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Virolahden alueella!