Katon korjaus Ypäjä

Meillä on yksi selkeä tavoite, ja se on saada kaikkien asiakkaiden ja taloyhtiöiden katot kerralla kuntoon – tämä pätee myös silloin, kun hoidettavana on katon korjaus Ypäjällä. Katonpaikkaus on edessä joka katolla edes silloin tällöin, sillä katot eivät selviä vuosikymmenestä toiseen ilman kolhuja. Aika jättää kattoon jälkensä, samoin lumi – toisinaan myös kova tuuli. Kesämökin omistaja saattaa tarvita kattovuodon korjaamista, kun taas omakotitalon kattoa pitää ehkä ohkaista. Rivitalon kattoon voi syntyä reikiä, jos alas hallitsemattomasti putoava lumi repii irti kattotikkaat tai lumiesteet. Vuotava kattoläpivienti voi löytyä yhtä hyvin kerrostalon kuin pientalonkin katolta. Kerrostalon katolla voi vuotaa vaikkapa kattoikkuna tai kattoluukku, kun taas omakotitalon katolla ollaan useimmiten tekemisissä vuotavan antennin tai piipun juuren kanssa.

Olipa korjattava katto tiilikatto, huopakatto tai peltikatto, ota yhteyttä. Ypäjän lisäksi palvelemme myös Jokioisilla, Somerolla, Loimaalla ja Humppilassa. Täytyy tunnustaa, että huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on lempipuuhaamme. Huopakatolla näkee äkkiä kättensä jäljen, sillä reikien tiivistäminen tai halkeamien paikkaaminen hoituu kokeneelta ammattilaiselta tuossa tuokiossa. Katto tulee tiivistettyä nopeasti, edullisesti ja ennen kaikkea pitkään kestävällä tavalla. Jos katto on vuotanut, voidaan se kunnostaa tekemällä huopakaton osittainen korjaus ja uusimmalla kastuneet eristeet sekä lahot kattorakenteet. Huopakattosaneeraus on vihoviimeinen vaihtoehto, mitä tarjotaan vasta kun kaikki muut katonkorjausratkaisut on arvioitu epäkelvoiksi. Silloin, jos huopakatto on nelikymppinen, kattoremontti on järkevin ratkaisu. Ikääntyneet rakenteet eivät pidä luotettavasti vettä.

Niin kauan kuin peltikatto on alle viisikymppinen, kannattaa se korjata esimerkiksi vaihtamalla ruostuneet kattopellit uusiin. Rikkinäisten tiilien vaihto, aluskatteen korjaus ja muut kattopaikkaukset kannattavat tiilikatolla niin kauan, että se on noin seitsemänkymppinen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ypäjällä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ypäjällä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ypäjän alueella!