Katon korjaus Eura

Pidä kulut, joita katon korjaus Eurassa aiheuttaa, kurissa meidän avullamme. Meiltä saat kohtuuhintaista, mutta laadukasta ja huolellista palvelua kaikissa katonkorjauksissa. On kiistämätön tosiasia, että mitä aikaisemmin katonpaikkaus tilataan, sitä edullisemmin siitä on mahdollisuus selvitä. Siksi jokainen katto kannattaisi tarkastaa kahdesti vuodessa esimerkiksi siltä varalta, että kattoikkunan tiivisteet ovat hapertuneet, tai että katon tarvikkeiden kiinnikkeet ovat päässeet löystymään. Jos kattotikkaat tai vaikka lumiesteet irtoavat lumen mukana katosta, kattoon syntyy reikiä – tällainen kannattaa ehkäistä kiristämällä kiinnikkeet ajoissa.

Kattotarkastuksen ansiosta huopakaton irvistävät saumat osataan korjata ennen, kun kosteutta pääsee katon alle. Palahuopakatoltakin saattaa löytyä korjattavaa: esimerkiksi huonokuntoisia läpivientejä, joiden tiivisteet kannattaa uusia, ennen kuin antennin tai piipun juuri vuotaa vettä katon alle. Tiivisteiden uusiminen ehkäisee kattovuodot myös kattoikkunan, kattoluukun tai jonkin muun kattoläpiviennin kohdalta. Vuotava läpivienti on yleinen ongelma kaikilla katoilla.

Tiilikatolla voidaan tarvita rikkinäisten tiilien vaihtoa, peltikatolla taas kattoreikien korjausta tai vaikka irronneiden peltilistojen kiinnittämistä. Kattotarkastukseen kuuluu myös katon alla vieraileminen. Sieltä selviää se, onko aluskate uusittava. Ehjän aluskatteen ansiosta läpivientivuodon tai jonkin muun kattovuodon korjaaminen on helpompaa ja edullisempaa, sillä aluskate estää yläpohjarakenteita ja -eristeitä kastumasta vaikka itse vesikate hieman vuotaisikin. Yläpohjan korjaustyöt, esimerkiksi villojen vaihto ja lahojen puurakenteiden uusiminen, voisivat maksaa pitkän pennin – ainakin verrattuna siihen tilanteeseen, että kattovuodosta selvittäisiin vain esimerkiksi tiivistämällä läpivienti uudelleen.

Kattokorjaus-palvelu on apunasi kaikissa taloyhtiön, omakotitalon ja kesämökin kattokorjauksissa. Ota yhteyttä, jos kerrostalon katolla on reikä, rännit putosivat rivitalon katon reunalta tai jos puu kaatui piharakennuksen katon päälle. Tilaa meiltä Euraan myös katon säännölliset kuntotarkastukset, joiden ansiosta kaikkiin vikoihin ja vaurioihin voidaan puuttua ajoissa.

Euran lisäksi saat katon korjaukset  Euran lisäksi myös Eurajoella, Harjavallassa, Kokemäellä, Laitilassa, Mynämäellä, Nakkilassa, Pöytyällä, Raumalla ja Säkylässä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Eurassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Eurassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Euran alueella!