Katon korjaus Kalajoki

Rikkoipa katon ruoste tai suojalumi, tilaa katon korjaus Kalajoelle meiltä. Olemme katonkorjauksen erikoisammattilainen, jolla on pitkä kokemus varsinkin huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamisesta. Osaamisemme ei kuitenkaan rajoitu pelkkien bitumikattojen paikkaamiseen, vaan voit luottaa meihin huoleti myös peltikattojen ja tiilikattojen korjauksissa – esimerkiksi kattopeltien vaihdossa, aluskatteen tiivistämisessä tai vuotavien läpivientien kunnostamisessa. Katonpaikkaus alkaa aina samalla lailla riippumatta siitä, mikä on katon materiaali, tai rikkoiko sen ruoste, suojalumen paino vaiko nuohoojan kenkä.

Taloyhtiön edustajan tai omakotitalon tai kesämökin omistajan kannattaa ottaa meihin yhteyttä heti, kun huomaa katon kunnossa tapahtuneen muutoksen. Olipa kyse kattoreiästä (minkä voivat aiheuttaa vaikkapa lumen katolta repimät lumiesteet tai kattotikkaat), irvistävästä huopakattosaumasta tai vuotavasta piipun juuresta, ei yhteydenoton kanssa parane aikailla. Me tulemme kiireesti paikan päälle arvioimaan tilanteen vakavuuden, ja selvittämään parhaat tavat kerrostalon, rivitalon tai vaikka tuotantolaitoksen katon korjaamiseksi. Samalla selviää katonpaikkauksen hinta ja se, kauanko katonkorjaus kestää. Vain vakavimmissa tilanteissa aletaan laskea hintaa kattoremontille. Ensisijaisesti otamme selvää mahdollisuuksista tehdä katon osittainen korjaus.

Kattovuodon korjaus voi onnistua hyvinkin helposti, jos aluskate on tiivis, eivätkä yläpohjarakenteet tai yläpohjan eristeet ole näin ollen kastuneet. Aluskatteen kuntoa kannattaakin seurata tiiviisti siltä varalta, että se olisi aika uusia tai korjata. Mikäli aluskate on toimintakunnossa, ei yläpohjan rakenteita tarvitse korjata lainkaan, vaikka antennin juuri, kattoikkuna tai kattoluukku olisikin vuotanut jonkin aikaa vettä katon alle.

Kattovuotoja voidaan ehkäistä huoltamalla kattoa säännöllisesti, ja tarkastamalla se läpikotaisin kaksi kertaa vuodessa. Tilaat meiltä niin katon tarkastukset kuin kaiken maailman kattokorjauksetkin! Kalajoen lisäksi olemme palveluksessasi myös Alavieskassa, Kokkolassa, Kannuksessa, Merijärvellä, Pyhäjoella, Sievissä ja Ylivieskassa.