Katon korjaus Miehikkälä

Tulemme paikan päälle tutkimaan, miten katon korjaus Miehikkälässä kannattaa toteuttaa, ja mitä katonkorjaus maksaa. Katonpaikkaus alkaa aina samalla tavalla, olipa kyseessä yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katto, eli asiakkaan yhteydenotolla. Kun asiakas on ottanut yhteyttä, tulemme tarkastamaan omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katon todellisen kunnon. Jos yläpohjan korjaaminen vaatisi mittavia laho- ja homevauriokorjauksia, saatamme suositella kattoremonttia kattovuodon korjaamisen sijaan. Myös silloin, jos katto on kovin vanha, saatat saada tarjouksen kattosaneerauksesta. Mitä vanhempi katto on, sitä varmemmin se alkaa kohta vuotaa uudestaan, sillä iäkkäät ja haurastuneet rakenteet eivät enää pidä vettä samalla tavalla kuin uudemmat.

Jos katto ei ole todella huonossa kunnossa, emme tarjoa kattoremonttia, vaan laskemme hinnan peltikaton, tiilikaton, huopakaton tai palahuopakaton korjaamiseksi. Pidämme kovasti huopakattojen korjaamisesta, ja olemmekin siinä varsin taitavia. Tästä huolimatta tarjoamme luotettavaa ja laadukasta ammattitaitoa myös muille katoille ja niiden tarvitsemiin korjauksiin.

Huopakaton korjaus voi johtua esimerkiksi lumivaurioista. Lumi saattaa tehdä kattoon reikiä repimällä lumiesteet ja lapetikkaat irti katosta. Palahuopakatolla saattaa olla paanuja, mitkä pitää liimata takaisin paikoilleen, tai sammaleen tekemiä reikiä. Peltikaton korjaus voi liittyä aluskatteen korjaamiseen, sillä pitkäaikainen kosteusrasitus tai terävänokkainen lintu saattaa rikkoa peltikaton aluskatteen. Tiilikaton paikkaus tarkoittaa todennäköisesti samaa kuin rikkinäisten tiilien vaihto. Jos rikki menneitä tiiliä on poikkeuksellisen runsaasti, suosittelemme kaikkien tiilen vaihtamista eli osittaista kattoremonttia. Jos aluskatekin on vaihdon tarpeessa, tulet saamaan tarjouksen tavanomaisesta tiilikattoremontista.

Tiilikatto tai mikä tahansa katto saattaa kaivata myös vuotavan läpiviennin korjaamista. Jos piipun juuri, antennin juuri, kattoikkuna tai kattoluukku vuotaa, ota yhteyttä ja tilaa kattovuodon korjaus Miehikkälään – tai Haminaan, Kouvolaan, Lappeenrantaan, Luumäelle tai Virolahdelle.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Miehikkälässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Miehikkälässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Miehikkälän alueella!