Katon korjaus Kihniö

Ota yhteyttä ja tilaa tasokas katon korjaus Kihniössä meiltä, olipa taloyhtiön tai pientalon katto huopakatto, tiilikatto tai vaikka peltikatto! Me korjaamme pitkällä kokemuksella sekä huopa- että palahuopakatot, ja kattopeltisepiltämme saat palvelua myös konesaumakattojen korjaamisessa. Ammattitaitomme kattaa sekä savi- että betonitiilikattojen korjaustarpeet, ja tarvittaessa uusimmekin katon. Kovin iäkästä tai pahaan kuntoon mennyttä kattoa ei kannata korjata, vaan luotettavin lopputulos saadaan uusimalla koko katto.

Jos katolla on vielä edessään useita käyttövuosia ja vesikatteen, aluskatteen tai yläpohjan korjaukset kannattaa toteuttaa, emme tietenkään kattoremonttia suosittele. Katonkorjaus on edullisempaa kuin katon uusiminen, joten katonpaikkausta pidetään aina ensisijaisena vaihtoehtona. Huopakaton korjauksia ovat muun muassa saumojen tiivistykset. Palahuopakatolla voi olla vuotava läpivienti – esimerkiksi kattoikkuna, kattoluukku tai piipun juuri saattaa vuotaa vettä katon alle. Myös antennin juuren tiivisteet voivat pettää, ja kattovuotaa.

Peltikatonkin korjaus voi olla kattovuodon paikkaus. Jos ei ole kyse vuotavasta kattoläpiviennistä, saattaa syy olla kattoon syntyneessä reiässä. Reikiä aiheuttaa ruoste, mutta myös lumi ja kova tuuli voivat rikkoa kattoa repimällä lumiesteitä, IV-hormeja tai vaikkapa kattotikkaita irti katosta. Aluskatteen avulla yläpohjan korjauksilta voidaan välttyä, vaikka katto vuotaisi. Aluskatteen korjaus onkin erittäin tärkeä pelti- tai tiilikaton korjaus. Tiilikatolla on tuon tuosta rikkinäisiä kattotiiliä, joiden kohdalta vesi voi päästä katon rakenteita tai eristeitä vaurioittamaan.

Rikkinäiset tiilet, irtoamassa olevat kattotarvikkeet, repeytynyt aluskate, auenneet saumat ja esimerkiksi ruostevauriot tulevat huomattua (ja korjattua) ajoissa, kun katto tarkastetaan kahdesti vuodessa. Ota yhteyttä ja tilaa meiltä omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai vaikka kerrostalon katon kunnon tarkastus, tai jokin kattokorjaus. Palvelemme myös Kihniön naapurikunnissa, eli Kurikassa, Ylöjärvellä, Parkanossa, Seinäjoella ja Virroilla. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kihniössä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kihniössä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kihniön alueella!