Katon korjaus Jämsä

Katon korjaus Jämsässä sujuu vastaisuudessa kuin tanssi, eihän asiakkaan tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Katonkorjaukset hoidetaan – tapauksesta riippumatta – avaimet käteen -periaatteella, eli katonpaikkaus ei aiheuta asiakkaalle yhtään ylimääräistä vaivaa. Katon kunnostamiselle voi olla erilaisia syitä. Myrsky on yksi tavallisista syistä tilata huopakaton korjaus. Tuuli on voinut repiä vuotia tai irrottaa kattotarvikkeita, ehkä jopa kaataa puun katolle. Onneksi Kattokorjaus-palvelu on erityisen pätevä korjaamaan juuri huopakattoja ja palahuopakattoja, joten pahastikin vaurioitunut bitumikatto tulee pian taas ensiluokkaiseen kuntoon.

Talvi on ankara koettelemus erilaisille rakenteille. Esimerkiksi peltikaton korjaustarpeet voivat liittyä talviolosuhteiden aiheuttamiin rasituksiin. Lumi on voinut painaa katon notkolle, tai repiä lapetikkaat ja lumiesteet irti katosta. Peltikatosta voi keväällä löytyä reikiä, mitkä on yläpohjan korjaustöiden ehkäisemiseksi pian paikattava.

Tiilikaton korjaus liittyy usein siihen, että vanhat kattotiilet ovat hauraita. Näin ollen ne murenevat ja halkeilevat, ja katon alle voi päästä vettä. Estä laho- ja homevauriot, ja korjauta aluskate heti, jos siihen tulee reikä tai halkeaman. Aluskate estää kosteuden pääsyn puurakenteisiin ja yläpohjan eristeisiin. Luonnollisestikin myös haljenneet kattotiilet on pian uusittava.

Se, että katon läpivienti vuotaa, on tavallinen ongelma niin taloyhtiöissä kuin pientaloissa. Omakotitalojen ja kesämökkien katoilla on usein kyse siitä, että piipun juuri vuotaa. Isommissa rakennuksissa kyse voi olla myös antennin juuresta, kattoikkunasta tai kattoluukusta. Periaate on kuitenkin aina sama, eli kattovuodon korjaus pitää tilata viivyttelemättä. Näin estetään isommat ja kalliimmin korjattavissa olevat vahingot. Kaikki ongelmat tulevat havaittua aikanaan, kun katon kunto varmistetaan joka kevät ja syksy.

Korjaamme omakotitalojen, kerrostalojen, kesämökkien ja esimerkiksi omakotitalojen katot myös Juupajoella, Jyväskylässä, Keuruulla, Kuhmoisissa, Luhangalla, Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä ja Petäjävedellä.