Katon korjaus Lemi

Jos omakotitalon katto vuotaa tai lumi repi kattotikkaat tai lumiesteet katosta jättäen jälkeensä ikäviä reikiä, tilaa katon korjaus Lemille mahdollisimman nopeasti. Kattokorjaus-palvelu toimii aina nopeasti ja ammattitaitoisesti, joten taloyhtiön tai pientalon katto saadaan äkkiä jälleen tiiviiksi. Katon tiiviys on ensiarvoisen tärkeä asia, sillä jos katon läpi tulee vettä, voidaan yläpohjan rakenteita joutua korjaamaan mittavastikin. Myös sisä- ja ulkoseinät, sisäkatto ja muut rakenteet voivat kärsiä kosteudesta, joten kattovuodon korjausta ei kannata ikinä lykätä. Korjaamme kaikki muutkin vauriot, esimerkiksi repeytyneet aluskatteet, vääntyneet lumiesteet tai piipun pellitykset, reikiintyneet rännit tai lahot otsalaudat. Ota siis yhteyttä kaikissa kesämökin, liikekiinteistön, kerrostalon tai esimerkiksi rivitalon katonkorjauksissa!

Katon korjaus Lemillä saa talon katon taas tiiviiksi

Katonpaikkaus on sitä edullisempi, mitä aikaisemmassa vaiheessa se tehdään: esimerkiksi huopakaton saumojen tiivistys on helppo ja halpa kattokorjaus verrattuna kastuneiden villojen vaihtoon, lahovaurioiden kunnostamiseen ja muihin korjaustarpeisiin, joita saumoista vuotava huopakatto voisi aiheuttaa. Tunnemme huopakatot erityisen hyvin, joten kysy meiltä mitä tahansa huopakaton tai palahuopakaton korjaamiseen liittyvää. Kattopeltiseppämme ja muut pelti- ja tiilikattoammattilaisemme tietävät parhaat tavat kaikkien tiilikattojen ja peltikattojen korjaamiseen.

Läpiviennin kohdalta alkava kattovuoto on hyvin tavallinen katon korjaus. Jos piipun ja antennin juuri, kattoikkuna, kattoluukku ja muut läpiviennit ovat ammattilaisen asentamia ja säännöllisesti tarkastettuja, vuotavat ne huomattavasti vähemmän todennäköisesti.

Myrskykin saattaa vaurioittaa kattoa repien huopaa, irrottaen katolta kattotarvikkeita tai kattotiiliä tai rikkomalla katon oikein kunnolla kaatamalla sen päälle puun. Luota tällöinkin Kattokorjaus-palvelun ammattitaitoon. Korjaamme myös lumen alla painuneen tai vuotamaan ruvenneen katon. Lemin lisäksi saat katon korjaus- ja paikkauspalvelua meiltä myös Lappeenrannassa, Luumäellä, Savitaipaleella sekä Taipalsaaressa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lemillä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lemillä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lemin alueella!