Katon korjaus Orivesi

Esimerkiksi kasinopeleissä pärjää pelkällä tuurilla, mutta katon korjaus Orivedellä tai missä päin Suomea tahansa onnistuu vain, kun asialla on aito ammattilainen. Luota omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katon korjaus taitaviin ja asiantunteviin käsiimme. Me osaamme korjata kaikki huopakatot ja palahuopakatot riippumatta siitä, onko kyse kattovuodon korjaamisesta, auenneiden saumojen tiivistämisestä vaiko lahovaurioiden korjaamisesta katon alla. Korjaamme ensiluokkaisesti myös myrskyn tai talven riepotteleman peltikaton. Lumiesteet ja lapetikkaat ovat voineet irrota katosta alas valuneen lumen mukana ja jättää kattoon reikiä. Tuuli on voinut irrottaa kattopeltejä, peltilistoja tai esimerkiksi IV-hormeja. Ammattitaitoa ja kokemusta löytyy myös tiilikaton korjaamiseen, olipa kyse haljenneiden tiilien uusimisesta tai aluskatteen korjaamisesta.

Taloyhtiönkin katolla saattaa olla vuotavia läpivientejä. Ehkä kattoikkuna tai yläpohjan korjaustarpeiden tarkastamista helpottava kattoluukku on ruvennut vuotamaan? Myös antennin juuri voi vuotaa vettä katon alle. Omakotitalon tai kesämökin kattovuoto löydetään usein piipun juuresta, sillä esimerkiksi lumen paino tai katon lämpöliikkeet voivat saada piipun juuren vuotamaan. Jos aluskate on oikein asennettu, ei kattovuoto pääse kastelemaan katon alla olevia puurakenteita tai lämmöneristeitä.

Joskus on kyse isommista ongelmista, mitkä vaativat mittavampia korjausoperaatioita. Isompi katonkorjaus voi olla vaikkapa lumen notkolle painaneen katon oikaisu. Aluskatteenkaan korjaus ei ole mikään pieni katonpaikkaus, sillä aluskatteen korjaaminen tarkoittaa useimmiten samaa kuin aluskatteen purkaminen ja vaihtaminen. Aluskatetta ei voi uusia alakautta, vaan vesikattoa on ensin purettava pois tieltä. Jos kattopellit tai kattotiilet ovat jo iäkkäitä, kannattaa nekin uusia samalla. Toisinaan saatamme suositella osittaista kattoremonttia. Silloin uusimme pelkän vesikatemateriaalin, mutta emme kajoa ollenkaan aluskatteeseen. Tällainen katon kunnostus on paikallaan esimerkiksi silloin, jos vesikate on mennyt ennen aikojaan huonoon kuntoon, mutta aluskate ei ole vielä loppuunkulunut. Ota yhteyttä ja pyydä meidät etsimään sopivat tavat sinun kattosi kunnostamiseksi – myös Juupajoella, Jämsässä, Kangasalla, Kuhmoisissa, Ruovedellä ja Tampereella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Orivedellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Orivedellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Oriveden alueella!