Katon korjaus Lapinjärvi

Mistä tietää, onko Lapinjärvellä edessä kattoremontti vaiko katon korjaus? Joskus kattoremontti on taloudellisestikin ajateltuna parempi vaihtoehto kuin katon korjaus Lapinjärvellä. Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin tulemme paikan päälle tutkimaan kattoasi, tai taloyhtiönne kattoa. Katon tarkastuksen jälkeen osaamme kertoa, onko kattovuodon korjaus tai jokin muu katonpaikkaus järkevä vaihtoehto, vai onko katto sellaisessa kunnossa, että kannattaa harkita katon uusimista.

Vaikka meidät tunnetaankin taitavina huopakattojen korjaajina, emme pysty korjaamaan vanhaa huopakattoa tai palahuopakattoa niin, etteikö se voisi alkaa kohta vuotaa uudelleen. 40 vuotta on jo korkea ikä huopakatolle. Huopakatto pysyy tiiviinä ja luotettavana koko tuon ajan, jos saumat tiivistetään heti niiden alettua repsottaa, ja jos lumen irrottamien kattotikkaiden tai lumiesteiden aiheuttamat reiät korjataan heti paikalla.

Peltikatot ja tiilikatot eivät ole täysin tiiviitä kattoja, joten aluskatteen korjaus on mitä tärkein peltikaton ja tiilikaton kunnostus. Aluskate estää katon alla olevia rakenteita kastumasta, jos katto alkaa vuotaa ruosteen syömien reikien tai hajonneiden kattotiilien kohdalta. Aluskatteen korjaus on melko iso urakka, joten reiät kannattaa paikata pian ja rikkinäiset kattotiilet vaihtaa viivyttelemättä. Näin aluskatteeseen ei kohdistu tarpeetonta rasitusta, mikä voisi saada sen kulumaan puhki.

Jos aluskate ei suojaa yläpohjarakenteita, voi kosteus aiheuttaa yläpohjaan jopa homevaurion. Siksi kastuneet eristeet pitää uusia kattovuodon korjauksen yhteydessä. Tarvittaessa uusimme myös kesämökin, kerrostalon, omakotitalon tai rivitalon kattorakenteet.

Kattovuoto voi alkaa paitsi kattoreikien ja auenneiden saumojen kohdalta, myös läpiviennistä. Kaikki katon läpiviennit voivat alkaa vuotaa. Hyvin yleinen paikka kattovuodolle on piipun juuri, mutta myös kattoikkuna, kattoluukku ja antennin läpivienti voivat alkaa vuotaa. Katto kaikkine läpivienteineen ja muine yksityiskohtineen tulisikin tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta kaikkiin muutoksiin voitaisiin pian puuttua. Tilaa katon tarkastus tai katon korjaus ja paikkaus meiltä myös Iitissä, Kouvolassa, Loviisassa, Myrskylässä sekä Orimattilassa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!