Katon korjaus Sastamala

Katon korjaus Sastamalassa etenee kaikin puolin kivuttomasti, kun tilaat oman tai taloyhtiön katon korjauksen Kattokorjaus-palvelulta. Me korjaamme huopakatot, palahuopakatot, peltikatot ja tiilikatot avaimet käteen -periaatteella, joten asiakkaan ei tarvitse liata käsiään tai kuluttaa kallista aikaansa katonkorjauksen suhteen. Riittää, että otatte yhteyttä meihin päin, niin me otamme kopin koko urakasta. Kaikki alkaa sillä, että tulemme paikan päälle tutkimaan omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katon kunnon. Emme voi antaa lopullista tarjousta katonpaikkauksesta ennen kuin olemme nähneet katon ja arvioineet sen vahingon. Paikan päällä selviää, miten katto kannattaa kunnostaa ja mitä se maksaa. Luvassa on aina yhtä kilpailukykyinen tarjous – silloinkin, kun tarvitsette isompaa urakkaa. Rikkinäisten tiilien vaihto on helppo ja nopea tehdä, mutta esimerkiksi kovan tuulen irti repimä huopakatto vaatii jo isompaa urakkaa.

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on meille suorastaan elämäntehtävä. Olemme aina valmiita korjaamaan erilaiset huopakatot, esimerkiksi paikkaamalla kattoon syntyneen reiän tai tiivistämällä vuotavan läpiviennin. Reikiä voi löytyä uudestakin katosta, sillä ne ovat saattaneet syntyä lumen revittyä tikkaat ja lumiesteet irti katosta. Tällaisia reikiä ja vuotavia piipun juuria, antennin juuria, kattoikkunoita ja kattoluukkuja voi löytyä miltä tahansa katolta. Jos kosteus on jo ehtinyt aiheuttaa korjaustarpeita yläpohjaan, teemme tarvittavat korjaukset, kuten lahojen puurakenteiden ja märkien eristeiden uusimisen. Jos katolla on jo runsaasti ikää, saattaa kattoremontti olla parempi vaihtoehto kuin kattovuodon korjaus – tämä selviää paikan päällä käymällä, eli ennustajaa emme rupea leikkimään.

Korjaamme ilomielin myös peltikatot ja tiilikatot. Peltikatolla saattaa olla tarve kiinnittää irronneita kattopeltejä, tai uusia niitä kaikista ruosteisempia. Jos kattopellit ovat hyvin huonossa kunnossa, saatat saada tarjouksen peltikaton osittaisesta vaihdosta. Se riippuu siitä, onko aluskatetta korjattava vai ei. Huonokuntoista aluskatetta ei kannata jättää uusimatta, ja tällöinhän puhutaan jo tavallisesta kattoremontista. Tiilikattokin voidaan uusia osittain. Mitä kattosi tarvitseekin, saat sen meiltä myös Huittisissa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Nokialla, Porissa, Punkalaitumella, Ulvilassa, Urjalassa ja Vesilahdella!