Katon korjaus Kainuu

Tarve katon korjaukselle Kainuussa voi johtua niin kattolumesta kuin syysmyrskystä. Lumen paino ja lumen liikkeet pitkin kattoa ovat tavallinen syy tilata katon korjaus Kainuuseen. Palvelemme katonkorjausten tiimoilta kaikkialla Kainuussa, eli niin Hyrynsalmella, Kajaanissa, Kuhmossa, Paltamossa, Puolangalla, Ristijärvellä, Sotkamossa kuin Suomussalmellakin. Katonpaikkaukseen voivat johtaa myös syysmyrskyt, varomaton kattotyöntekijä tai vaikkapa sammalet, mitkä syövät kattotiiliä ja availevat huopakattojen saumoja. Joskus tarve tilata kattovuodon korjaus tai muu kattokorjaus johtuu yksinkertaisesti katon iästä, ja ikääntymisen takia haurastuneista rakenteista. Mikä tahansa katto voi alkaa vuotaa läpivienneistään. Piipun juuren, antennin juuren, kattoikkunan tai vaikkapa kattoluukun tiivisteet voivat haurastua ja ruveta vuotamaan. Katon vesivahinkojen ja yläpohjan kalliiden korjaustöiden ehkäisemiseksi on katto hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa.

Voit tilata Kattokorjaus-palvelulta Kainuussa myös taloyhtiön tai pientalon kattotarkastukset. Niiden aikana käydään läpi koko katon kunto läpivientien tiivisteitä ja aluskatetta unohtamatta. Aluskatteen ansiosta katon alapuoliset rakenteet eivät kastu, vaikka katto vuotaisi esimerkiksi piipun juuresta. Jos aluskate ei ole ehjä, on se korjattava mitä pikimmin, sillä vahinkohan ei tunnetusti tule kello kaulassa. On paras olla aina valmiina, ja seurata sekä ylläpitää katon kuntoa kaikin tavoin. Paras kumppani kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai omakotitalon ylläpitämiseen Kainuussa on Kattokorjaus-palvelu.

Meille on ehtinyt kertyä mainetta huopakattojen ja palahuopakattojen mestarillisena korjaajana, mutta meihin voit luottaa myös kaikissa peltikattojen ja tiilikattojen korjaustöissä. Kattoremonttia kauppaamme vain toivottomissa tapauksissa, sillä katon osittainen korjaaminen on edullisempaa ja ekologisempaa. Jos vaikka lumi irrotti lumiesteet tai kattotikkaat, riittää katon korjaamiseksi usein katon reikien paikkaaminen ja kattovarusteiden kiinnittäminen takaisin katolle. Edes kattovuodon ei tarvitse johtaa kattoremonttiin, vaan vesi- ja aluskate voidaan kunnostaa, märät eristeet vaihtaa ja vaurioituneet katon puurakenteet uusia.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!